Sosyal Medya

Survivor kaç yarışmacı kaldı? 14 Haziran Pazartesi

Survivor kaç yarışmacı kaldı? 14 Haziran Pazartesi.... Survivor tüm heyecanıyla devam ediyor. İlgiyle izlenen yarışma Survivor 2021'de 13 Haziran akşamında eleme heyecanı yaşandı. Ayrıca Türk ve Yunan yarışmacılar büyük Bahamalar tatil ödülü için kıyasıya yarıştı. Peki bu eleme sonrasında Survivor'da kaç yarışmacı kaldı?


 

Survivor 2021, bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Finale sayılı günler kala heyecan dorukta. Survivor'da bu akşam Türk ve Yunan yarışmacılar büyük Bahamalar tatil ödülü için kıyasıya yarıştı. İki takımın karışık olarak yarıştığı büyük Bahama tatil ödülünü 10'a 5 skoruyla mavi takım kazandı. Mavi takım, büyük ödülün tadını doyasıya çıkardı.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?
 
Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu finalde Batuhan'ı yenen mavi takımdan Poyraz kazanmıştı. Dokunulmazlığı kazanan Poyraz, elenmesi yönünde kırmızı takımdan Batuhan'ın ismini söylemişti.

 
Yarışmada haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanan Berkay, elenmesi yönünde kendi takım arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu'nun ismini söylemişti. Mavi takımdan birisini söylenmesi beklenen Berkay'ın bu sürpriz kararı konseyde büyük şaşkınlığa neden olmuştu.
 
Survivor'da üçüncü dokunulmazlığı yine kırmızı takımdan Berkay kazanmıştı.Berkay, elenmesi yönünde aday olarak mavi takımdan Ayşe'nin adını söylemişti.

 
SURVİVOR'DA 6 YARIŞMACI KALDI!
 
Survivor 2021'de son 6 yarışmacı kaldı. Hafta başında 7 yarışmacının kıyasıya mücadele verdiği Survivor'da 14 Haziran itibari ile 6 yarışmacı yola devam ediyor.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al