Sosyal Medya

TRT 1 Seneye Bu Zamanlar Programı Ne Anlatıyor? Konusu Ne?

TRT 1 Seneye Bu Zamanlar Programı Ne Anlatıyor? Konusu Ne?.... TRT 1'in yeni programı Seneye Bu Zamanlar 4 Ağustos'ta başlıyor. Tanıtımlar uzun süre önce yayınlanan Seneye Bu Zamanlar programı birçok kişi tarafından merakla bekleniyordu. 1.Bölümü ile TRT 1'de izleyicisinin karşısına geçen Seneye Bu Zamanlar'ın konusu merak ediliyor.


 
TRT 1’in yeni programı 'Seneye Bu Zamanlar', bu akşam ilk bölümüyle başlıyor. Haftada iki gün yayınlanacak olan 'Seneye Bu Zamanlar', her Çarşamba saat 22.15’de, her Pazar günü ise saat 20.00’de ekranlara gelecek..
 
Çekimleri uzunca bir süredir devam eden programın sunuculuğunu ise 'Bir Zamanalar Çukurova' dizisinde rol alan usta oyuncu Kerem Alışık üstleniyor.

 
Program, gerçek kişilerin kendileri için koydukları hedefleri bir sene içerisinde gerçekleştirmelerini konu ediniyor. Birbirinden farklı, gerçek hayat hikayelerinin konu edildiği programda katılımcılar, stüdyoda bulunan bir kapıdan geliyor ve “Seneye Bu Zamanlar” kendi hayatına dair gerçekleştirmek istediği hedefini anlatıyor.
 
Katılımcı aynı programda, ikinci kapıdan tekrar stüdyoya geldiğinde aradan bir yıl geçmiş oluyor. İkinci kapı açıldığında katılımcının hedefine ulaşıp ulaşamadığı ortaya çıkıyor.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al