Sosyal Medya

Türkan Hanım'ın Konağı Son Bölüm İzle 12 Mayıs Çarşamba

Türkan Hanım'ın Konağı Son Bölüm İzle 12 Mayıs Çarşamba.... Türkan Hanım'ın Konağı TRT1 Son Bölüm Tek Parça Full İzle.... TRT1'in en farklı dizisi Türkan Hanım'ın Konağı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Başladığı günden beri merakla ve beğenilerek izlenen dizilerden olan Türkan Hanım'ın Konağı sıradan bir dizi olmanın ötesinde sıcak bir aile gibi sizi kucaklıyor ve birbirinden önemli konukları ile sizlere değerli bilgiler sunuyor. TRT1 ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Türkan Hanım'ın Konağı 10:15'ten itibaren yayınlanmaya başlıyor.


 

Konakta büyük bir telaş vardır.  Nerdeyse daha gün yeni doğarken Rabia, Metehan’ın başında onu uyandırmaya çalışır. Çünkü yarın arifedir. Bayram temizliği bugünden başlayacaktır. İyi ama bayramda hep birlikte Malatya’ya gidilmeyecek midir? Evi kime temizleyeceklerdir! Tüller yıkanacaktır. Hem de Meltem Açıkel’in verdiği tarifle… İdil’in ise başında kelebekler uçuşuyordur. İdil’in bu değişik hallerini Nurhayat da fark eder. Bahar bir hoş gelmiştir konağa.
  Nisa, Kaan’ı görmeye hazırlanıyordur. Ömer, Buse’den Nisa’ya eşlik etmesini ister.  Metehan ve Hakan harıl harıl temizlik yapıyordur. İdil’in değişik hallerini fark eden Nurhayat duramaz. İdil, aşka yeminli olduğunu söyleyince Nurhayat kızar. Oysa İdil, âşık oluyordur ve geçmişte yaşadığı evlilik yüzünden şimdi âşık olmaktan çok korkuyordur. Rabia ve Gökçe işleri hafifletip bayram alışverişine çıkacaktır. Daha Malatya’daki akrabalara hediyeler alınacaktır.
  Kaan ziyareti Nisa’yı şaşırtmamıştır. Şimdi, emindir Kaan aslında son zamanlarda Kayhan değil Kaan olarak gelmiştir terapilere. O yüzden bir an önce hastanede tedavisinin sürmesi gerekiyordur… Zehra ise, Nisa ve Buse’yi Malatya gezisi için ikna etmeye çalışır.

 


 

TÜRKAN HANIM'IN KONAĞI 173.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al