Sosyal Medya

Türkan Hanım'ın Konağı Son Bölüm İzle 30 Nisan Cuma

Türkan Hanım'ın Konağı Son Bölüm İzle 30 Nisan Cuma.... Türkan Hanım'ın Konağı TRT1 Son Bölüm Tek Parça Full İzle.... TRT1'in en farklı dizisi Türkan Hanım'ın Konağı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Başladığı günden beri merakla ve beğenilerek izlenen dizilerden olan Türkan Hanım'ın Konağı sıradan bir dizi olmanın ötesinde sıcak bir aile gibi sizi kucaklıyor ve birbirinden önemli konukları ile sizlere değerli bilgiler sunuyor. TRT1 ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Türkan Hanım'ın Konağı 10:15'ten itibaren yayınlanmaya başlıyor.


 

Kaan’ın sözleri Hakan’ı tedirgin eder. “Can’ı öldürmeye ihtiyacım var” deyince Hakan ne söyleyeceğini bilemez. Batuhan, Türkan Hanım’dan yardım ister. Turgut Dedesine bir hediye seçecektir. Hakan, Gökçe’ye, Can’ın tuhaf halini anlatmaya çalışır. Atiye, Nisa’dan Hakan’a randevu almak için türlü numaralar dener. Hakan, Can ile ilgili kaygılarını nasıl dile getireceğini anlatmakta zorlanır. Can, Türkan Hanım’a bir şey danışmak için konağa gelir. Gökçe, Can’ı konaktan ayrılırken görünce Can koşarak uzaklaşır. Gökçe bu durumu çok garipser. Türkan Hanım’dan Can Bey’in konağa neden geldiğini anlamaya çalışır. Batuhan’ın dedesine hediye alma fikri Rabia ve Ömer’in yeni bir Ege turu duygusunu perçinler. Gultepeli kesin olarak Kaan ile yolunu ayırır.

TÜRKAN HANIM'IN KONAĞI 165.BÖLÜM 30 NİSAN CUMA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al