Sosyal Medya

Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Bülent Bora Kimdir?

Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Bülent Bora Kimdir?.... Son günlerde gündeme gelen Türkiye Binicilik Federasyonu ve federasyon başkanı Bülent Bora araştırılıyor.


 

Atıf Bülent BORA

Atıf Bülent BORA 1953 yılında İstanbul’da doğmuştur. Evli ve bir kız çocuk babasıdır. 1971 yılında TED Ankara kolejinden, 1975 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi (şimdiki adı Gazi Üniversitesi) İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Profesyonel iş yaşamına 1978 yılında Oyak’da Müfettiş Yardımcısı olarak başlamış, Müfettiş olarak 1982 yılında ayrılmıştır. Aynı yıl Mat Motorlu Araçlar Tic. AŞ Firmasına Bölge Müdürü olarak katılmış ve 1984 yılına kadar görevine devam etmiştir. 1984 yılında Oyak Sigorta’da Teknik Müdür olarak göreve başlamış, 1985 yılında Genel Müdür yardımcısı, 1990 yılından itibaren Genel Müdür olarak sürdürdüğü kariyerini 2002 yılında AxaOyak Sigorta Grubu Genel Müdürü olarak tamamlamıştır.

Oyak Sigorta’ nın 1984 yılında 1 Milyon Dolar’ın altında olan öz varlığını 150 Milyon Doların üstüne, 2.5 Milyon Doların altında olan cirosunu 300 Milyon Dolar üzerine çıkartarak, sektörde 23üncü sıradan 1inci şirket haline gelmesini sağlayan kadroyu kurup geliştiren ve liderlik eden bir yöneticidir. 2005 yılı sonuna kadar danışmanlık ve yönetim kurulu üyeliği yapan Bora, 2006 yılı başından itibaren Tarım Sigortaları Havuzunda Yönetim Kurulu Üyesi ve Havuzun işletici şirketi TARSİM AŞ’de Kurucu Genel Müdür olarak 2014 yılı ortasına kadar görev yapmıştır. Ülkemiz tarımı için devrim niteliğindeki Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sisteminin kuruluşunda çok önemli bir görev üstlenmiş olan Bora sistemin üreticiler açısından vazgeçilmez bir kurum ve dünyada referans olan bir model haline gelmesinde de öncelikli role sahiptir.

Kaynak:
 https://www.trangels.com/

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al