Sosyal Medya

Türkiye Galler Maçı Muhtemel 11'i EURO 2020

Türkiye Galler Maçı Muhtemel 11'i EURO 2020.... EURO 2020 macerasına kötü bir performansla başlayan Millilerimiz ikinci maçında Galler ile karşılaşacak. Bakü'de oynanacak maç için birçok kişi araştırma yapıyor. Türkiye Galler maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? Maçın muhtemel 11'i neler?


 

Türkiye – Galler maçı 16 Haziran Çarşamba günü saat 19:00’da TRT 1’den canlı izlenecek.

A Milli Takımımızın A Grubu ikinci maçında Bakü’de Galler’le oynayacağı maçı Portekizli hakem Artur Dias yöneteceği açıklandı.

Artur Dias daha önce iki kez A milli takımımızın maçını yönetti. Millilerimiz bu iki maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. 2018’deki Rusya maçında 2-1 mağlup ayrılmıştık. 2020’deki Macaristan maçına da Szoboszlai damga vurmuş karşılaşma 1-0 sona ermişti. Daha önce U21 Milli Takımı’nın da Yunanistan’a 2-1 mağlup olduğu bir maçı yöneten Dias’a karşı Türk takımlarının şansı da yaver gitmiyor.
 
2016’da Fenerbahçe’nin Monaco’ya 3-1 kaybettiği maçı yöneten Portekizli hakem, 2012’de de Eskişehirspor’un Marsilya’ya 3-0 kaybettiği maçı yönetmişti.

 
TÜRKİYE'NİN MUHTEMEL 11'İ:
 
Altay Bayındır, Mehmet Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al