Sosyal Medya

Türkiye-Gine Maçını Yönetecek Hakem Belli Oldu

Türkiye-Gine Maçını Yönetecek Hakem Belli Oldu.... A Milli Takımımızın Gine ile 31 Mayıs Pazartesi günü oynayacağı hazırlık maçının hakemi belli oldu.


 

Antalya Stadyumu’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Azerbaycan Futbol Federasyonu’ndan Aliyar Aghayev yönetecek. Aghayev’in yardımcılıklarını Zeynal Zeynalov ve Akif Amirali yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Elchin Masiyev olacak.

Gine maçı hazırlıkları devam ediyor
 
EURO 2020 öncesinde 31 Mayıs'ta Gine ile Antalya'da hazırlık maçı oynayacak A Millî Takımımız, bu müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

 
Kamp yapılan Regnum Carya Golf & Spa Resort'un sahasında gerçekleştirilen ve 1 saat 45 dakika süren antrenmana A Millî Takım tam kadro katıldı.
 
Isınma ile başlayan antrenman, kondisyon ve denge - kuvvet çalışmasıyla devam etti. Dar alanda minyatür kalenin yer aldığı kontrol pas çalışmasının ardından idman çift kale maçla sona erdi.

 
Kaynak: Fanatik

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al