Sosyal Medya

Türkiye'nin Gruptan Çıkma İhtimali Var mı? Türkiye Gruptan Çıkabilir mi?

Türkiye'nin Gruptan Çıkma İhtimali Var mı? Türkiye Gruptan Çıkabilir mi?.... EURO 2020'de son maçına çıkacak olan A Mill Futbol Takımımız ilk iki maçını kaybetmişti. Gruptan çıkmak için en iyi dört üçüncü takım arasında girmeye çalışacak olan Millilerimiz son maçına çıkacak. Peki Türkiye'nin gruptan çıkma şansı var mı? İşte ihtimaller:


 

A Grubu'nda üst üste alınan 2 mağlubiyetin ardından grupta ikinci olma şansını kaybeden Türkiye'nin, gruptan çıkmak için tek şansı en iyi üçüncü olmak. İsviçre'ye karşı üçüncülük için mücadele edecek olan ay-yıldızlılar, -5 averaja sahip.

EURO 2020'de grupları 1 ve 2. Sıralarda bitiren takımların yanı sıra, grupları en iyi puan ve averajla bitiren 4 takımda bir üst tura çıkma şansını elde edecek. Böylelikle 6 gruptan 4 farklı üçüncü takım, grup aşamasını geçerek bir üst tura çıkabilecek.

Ancak A Milli Takım, İtalya ve Galler maçının ardından sahip olduğu -5 averaj nedeniyle en iyi üçüncüler arasına girme şansını yüzde 0!

NEDEN YÜZDE 0!

Grup maçlarında 2.maçlar 19 Haziran gecesinde tamamlanacak ve 20 Haziran'da 3.maçlara geçilecek. 19 Haziran itibari ile en iyi dört grup üçüncüsünden 2'si şuan için 3 puana sahip. Türkiye son maçını 5-0 kazansa bile en iyi üçüncü olacak. 5-0 kazanma durumu olsa bile 3.maçını oynayacak Almanya, Polonya, İspanya, İskoçya, Hrıvatistan, Avusturya, ve Danimarka'nın maçlarını kazanmaması ve averajının da Türkiye'den az olması gerekiyor. Ancak bu takımlar arasında en az averaja sahip takım maalesef Türkiye.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al