Sosyal Medya

Twitter'a Neden Girilmiyor? Twitter Çöktü mü?

Twitter'a Neden Girilmiyor? Twitter Çöktü mü?.... Tüm dünyada twittera girişlerde sıkıntı yaşanıyor. Dün geceden itibaren de Türkiye'de twittera girişlerde devam eden aksaklık halen sürüyor. Hatta bazı saat aralığında twitter tamamen çöktü ve giriş yapılanıyor. Peki, twitter çöktü mü?


 
Tüm dünyada twittera girişlerde sıkıntı yaşanıyor. Dün geceden itibaren de Türkiye'de twittera girişlerde devam eden aksaklık halen sürüyor. Hatta bazı saat aralığında twitter tamamen çöktü ve giriş yapılanıyor. Peki, twitter çöktü mü? Twitter'a neden giriş yapılamıyor gibi soruluran cevapları haberimizde...
 
Bu arada twitterdaki problemin Chrome kullanıcılarında yaşandığı belirtiliyor. Uygulamada bir sıkıntı olmadığı görülüyor.

 
PC'lerde kullanılan tarayıcılarla alakalı bir sıkıntı olduğu düşünülüyor.
 

Twitter çöktü mü?


 
Sosyal medya platformu Twitter'a birçok kullanıcı giriş yapamadı. Bazı kullanıcıların ana sayfa akışı gerçekleşmezken bazı kullanıcılar ise bildirimler bölümüne giriş yapamadı.
 
Konuya ilişkin Twitter'dan açıklama geldi. Twitter'dan yapılan açıklamada tweetlerin yüklenmediği ve sorunun yakın zamanda çözülmesi için çalıştıkları kaydedildi.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al