Sosyal Medya

Twitter'da Gündem Olan Sapık Alihan Kimdir?

Twitter'da Gündem Olan Sapık Alihan Kimdir?.... Sosyal medyada gündem olan isimlerden olan Alihan'ın tutuklanması istendi. Twitter'da hemen hemen her gün bir isim tutuklanması istenerek twitler atılıyor. Genelde kadın cinayetleri veya başka bir problemler gündeme gelen isimlere bir yenisi eklendi. Alihan adında bir şahısın tutuklanması için binlerce twit atıldı. Peki Alihan denen sapık kimdir? Neden tutuklanması isteniyor?


 

Sapık Alihan adlı Youtube kanalında Alihan Şimşek isimli şahıs, paylaştığı videolar sosyal medyada gündem oldu. Videoya duyarsız kalamayan vatandaşlar Şimşek'in tutuklanması için Twitter üzerinden çağrıda bulundu.

Sapık Alihan isimli Youtube kanalında Alihan Şimşek adlı şahıs paylaştığı video ile kamuoyunun tepkisini çekti.
 
Şimşek, paylaştığı videoda Türk bayrağına, Mustafa Kemal Atatürk'e ve vahşice katledilen Özgecan Aslan'a yönelik ağır hakaretler sarf etti.

 
3 yaşındaki bir çocuğa tecavüz ettiğini de itiraf eden Şimşek için Twitter'da #SapıkAlihanTutuklansın etiketiyle tutuklanma çağrısında bulunuldu.
 
20 yaşında olan Alihan Şimşek henüz tutklanmadı!

 
Youtube'da Sapık Alihan adından kanalı bulunan Alihan Şimşek'in paylaştığı videolar mide bulandırıyor!
 

 
 


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al