Sosyal Medya

Yemin Son Bölüm 344.Bölüm Tek Parça İzle 6 Haziran Pazar

Yemin Son Bölüm 344.Bölüm Tek Parça İzle 6 Haziran Pazar.... Yemin Son Bölüm Tek Parça Full İzle... Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin yeni bölümleri ile cumartesi ve pazar akşamlarında yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile Yemin sevilerek izleniyor. 344.Bölümü ile 6 Haziran Pazar saat 20:00'dan itibaren Kanal 7'de yayınlanacak olan Yemin'de neler olacak?


 

ÜMİT FERİDE VE EMİR’İN PLANINI ANLAYACAK MI?

Yemin’de bu akşam Emir Feride’yle birlikte bir kaçış planı hazırlar fakat Ümit’in hastaneden erken çıkması ikilinin planını bozar. Feride Ümit’i idare edebilecek mi?

343. Bölüm

Feride, Emir’in başını belaya soktuğu için endişelidir. Emir’in kurduğu kaçış planından vazgeçip Emir’i hapisten kurtarmak ister. Emir ise kendisine bir şey olmayacağını asıl başının belaya girmesini istemiyorsa plana sadık kalması gerektiğini söyler. Sonunda ikna olan Feride, plana sadık kalır ama beklenmedik bir sürpriz sonucu Ümit hastaneden erken çıkar. Ümit’e yakalanan Feride durumu idare edebilecek mi? Kemal, Melike’den öğrendiği bilgiler sonrası Songül’ün peşine düşer. Şirketin güvenlik kamerası kayıtlarından Songül ve avukatın oyununu ortaya çıkartabileceğini düşünen Kemal, kayıtlara ulaşır. Bu sırada beklenmedik bir şey olur ve Kemal darp edilir. Kayıtlar kaybolacak mı?
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al