Sosyal Medya

Yemin Yeni Bölüm 348.Bölüm Fragmanı İzle 20 Haziran Pazar

Yemin Yeni Bölüm 348.Bölüm Fragmanı İzle 20 Haziran Pazar..... Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin yeni bölümleri ile cumartesi ve pazar akşamlarında yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile Yemin sevilerek izleniyor. 348.Bölümü ile 20 Haziran Pazar saat 20:00'dan itibaren Kanal 7'de yayınlanacak olan Yemin'de neler olacak?


 
FERİDE VE NARİN KAÇIRILIYOR
 
Yemin’de Emir ve Feride Ümit’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya çalışır. Fakat Ümit hiç beklemedikleri bir hamle yapar.

 
Feride Ümit’in cezasını bulması için artık daha cesur olacaktır. Emir ile iş birliği içine giren Feride Ümit’in bütün suçlarının ortaya çıkması için elinden geleni yaparlar. Bu sırada artık Narin ile Kemal de bu konuya dahil olurlar. Narin bu süreçte çok önemli bir ipucuna ulaşır ama Ümit bunu da engeller. Kemal ile Emir beraber hareket edip Ümit’in karşısına çıkarlar, Emir öfkesini kontrol etmekte zorlanır. Ümit büyük bir plan yapar ve Feride’yi kaçırtır bu sırada Narin de farkında olmadan bu tuzağın içine düşer. Feride ile Narin Ümit’in elindedir. Ümit’in hain planı ne?
 

 
 

 

Yemin Yeni Bölüm Fragmanı Birazdan Sayfamızda Olacaktır.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al