Sosyal Medya

Zuhal Topal'la Sofrada'da Şeyda Kaç Puan Aldı? 14 Nisan Çarşamba

Zuhal Topal'la Sofrada'da Şeyda Kaç Puan Aldı? 14 Nisan Çarşamba..... Fox TV'de hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden maharetli gelinlerin yarıştığı Zuhal Topal'la Sofrada'da hafta finalinde verilecek büyük ödül için kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Zuhal Topal'ın eğlenceli sunum ile beğenilerek izlenen program saat 16:00'dan itibaren Fox TV'de izleyicisi ile buluşuyor. Programda 14 Nisan Çarşamba gününün yarışmacısı Şeyda oldu? Peki Şeyda kaynanalardan kaç puan aldı?


 

Zuhal Topal'la Sofrada tüm hızıyla devam ediyor. Fox TV ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı programlarından olan Zuhal Topal'la Sofrada programında her gün olduğu gibi 14 Nisan Çarşamba günü de puanlama yapıldı.

Şeyda Hanım'ın Menüsü ise şu şekilde:

 
Ramazan Pidesi

 
Pırasa Çorbası
 
El Açması Kıymalı Mantarlı Çarşaf Böreği

 
Etli Pazı Sarması
 
Havuç Tarator

 
Patates Çanağında Et Sote
 
Van Cacığı

 
Şehriye Pilavı
 
Brokoli Salatası

 
Muhallebili Kadayıf
 

Şeyda Kaç Puan Aldı?

14 Nisan Çarşamba günü yapılan değerlendirmede Şeyda kaynanaların ağır eleştirilerine maruz kaldı. Yaptığı tatlıdan giydiği elbiseye kadar birçok konuda eleştirilen Şeyda kaynanalardan toplamda 19 puan aldı.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al