Sosyal Medya

12 Nisan Pazartesi Koronavirüs Tablosu Açıklandı mı?

12 Nisan Pazartesi Koronavirüs Tablosu Açıklandı mı?..... Son günlerde artan vaka sayısı endişeye sevk ederken birçok ilde ek tedbirler uygulanmaya devam ediyor. Şimdi ise Türkiye'nin gündemi tam kapanma. 12 Nisan Pazartesi günü Bilim Kurulu toplantısı ile alınacak yeni kararlar duyurulacak. Bu kararların yanında birçok kişi vaka sayısının artıp artmadığını, azalıp azalmadığını merak ediyor. Peki 12 Nisan koronavirüs tablosu açıklandı mı? Vaka sayısı kaç oldu? Vefat sayısı kaç kişi?


 

Vaka ve vefat sayılarının rekor kırması, koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan kabusu başka bir boyuta taşıdı. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte uygulanan koronavirüs kısıtlamalarının artırılması, bu şekilde salgının kontrol altına alınabilmesi gündeme geldi.

KRİTİK TOPLANTI BAŞLADI
 
Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında bu akşam toplandı. Kritik toplantıda son dönemde artan koronavirüs vaka sayıları ve Ramazan ayında getirilebilecek olası yeni tedbirler konuşulacak. Toplantı sonrası Bakan Koca'nın açıklama yapması bekleniyor.

 
KABİNE TOPLANTISI YARIN
 
Salı günü ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, kabine toplantısı yapılacak. Kabine'den 29 Mart tarihinde çıkan karara göre şu anda 58 ilde uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, ramazan ayı boyunca 81 ile yayılacak.

 
12 NİSAN KORONAVİRÜS TABLOSU
 
12 Nisan Pazartesi gününe ait koronavirüs tablosu birazdan Bilim Kurulu toplantısının ardından duyurulacak. Açıklandıktan sonra sayfamızda bulabilirsiniz.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al