Sosyal Medya

16 Nisan Cuma Esra Erol'da Son Bölüm Tek Parça İzle

16 Nisan Cuma Esra Erol'da Son Bölüm Tek Parça İzle.... ATV'nin reyting rekorları kıran programı Esra Erol'da hafta içi her gün izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden ilginç olayların perde arkasını aralayan Esra Erol, sırları açığa çıkarıyor, kayıpları buluyor ve gizli kalmış konuları aydınlatıyor. Severek ve merakla izlenen programlardan olan Esra Erol'da yeni bölümü ile 15 Nisan Perşembe saat 16:00'dan itibaren izleyicisi ile buluşuyor.


 

Kezban Hanım, kızı Hatice Güzelceoğlu’nun 5 Temmuz’da kaybolduğunu, 2 çocuğunu da yanında götürdüğünü söyledi. Esra Erol, Kezban Hanım’ın o gün kızı ve kızının eşi Hilmi Bey ile birlikte olduğunu belirtirken kızı ile konuştuklarını kızının sen hep damadının yanındasın diye tepki gösterdiğini dile getirdi. Esra Erol, Kezban Hanım ve kardeşi Süleyman Bey’in evden çıktıktan sonra Hatice Hanım’ın da çıkıp gittiğini, yanında birkaç bir şey götürdüğünü açıkladıktan sonra Hatice Hanım’ın eşi Hilmi Bey’in kayıp başvurusu yaptığını ama Hatice Hanım’ın bir Balıkesir’de bir pansiyonda kalırken o sıra gidip ifade verdiğini, ama normalde Ankara’da yaşadığını açıkladı.

Esra Erol, DNA testi sonucuna göre Vural’ın biyolojik babasının Halit Bey olduğunu açıkladı. Vural, babası, halası ve amcasına sarıldı. Ertuğrul Bey ise aileye hoş geldin söyleminde bulundu. Halit Bey, ekibe ve Esra Erol’a teşekkürlerini sunarken Ertuğrul Bey, Vural ile konuştuklarını planlarını yaptıklarını vurguladı. Halit Bey davaya gerek olmadan soyadını vereceğini belirtti. Esra Erol, Ahmet Bey’e sizin bu işte kabahatinizin büyük olduğunu düşünüyorum derken Ahmet Bey hatasını kabul ettiğini dile getirdi.

 

ESRA EROL 16 NİSAN CUMA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al