Sosyal Medya

Hepimiz Kardeşiz Grubu'ndan Arakan'a Su Kuyusu

Arakan'da yaşayan mazlumlara bir yardım eli de Kayseri'den ulaştı. Kayseri Erciyes Üniversitesi'nden bir grup öğrenci Arakan'da su kuyusu açılmasına vesile oldu.


 

Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde okumakta olan Hepimiz Kardeşiz Grubu öğrencileri bu ay güzel bir projeye adım attılar. Arakan'da kuraklık ve susuzluktan zor zamanlar geçiren kardeşlerimize su kuyusu açtılar. İlk etap olarak 1 su kuyusu açan grup yakın zamanda ikinci su kuyusunun da açılacağını ilettiler.

Hepimiz Kardeşiz Grubu her ay yeni projelerle Müslüman coğrafyalarda yaşayan kardeşlerimize umut oluyorlar. Yeni başlattıkları proje ile Arakan'da yangından dolayı zor durumlar yaşayan kardeşlerimize ev hediye ederek onların yaralarına bir nebze olsun su dökmek istediler.

Hepimiz Kardeşiz grubu nice kalplerde yer edinip, yoksulu yetimi gözetmek ve Müslüman kardeşlerimizin üzerimizdeki haklarını bir nebze de olsa teslim etmek amacıyla kurulmuş olan Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde öğrenim görmekte olan öğrencilerden oluşmuş bir gruptur.

Grubumuz hakkında bilgi alabilmek ve destekte bulunabilmek için Telegram uygulamasından t.me/HepimizKardesiz bağlantısıyla iletişim kurabilirsiniz.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al