Sosyal Medya

21 Nisan Çarşamba Ender Saraç ile Sağlıklı Günler İzle

21 Nisan Çarşamba Ender Saraç ile Sağlıklı Günler İzle.... Show TV'nin hafta içi her gün yayınlanan programı Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler birbirinden önemli konukları ve birbirinden önemli konuları ile ekranlara geliyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen programda her gün gündemdeki hastalıklar için çözüm yolları ve tedavi yöntemleri konuşuluyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler hafta içi her gün saat 08:30'dan itibaren Show TV'de izleyicisi ile buluşuyor.


 

Sağlık, spor, diyet ve beslenmeye dair en doğru bilgileri öğreneceğiniz Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler hafta içi her gün 10.00'da Show TV'de!

Yaşadığımız bu zorlu pandemi sürecinde Dr. Ender Saraç, sağlığınız hakkında en doğru bilgileri, en yeni gelişmeleri Show TV ekranlarında sizlere anlatacak. Bedensel, zihinsel ve ruhsal olarak yaşadığınız her türlü rahatsızlığı, alanında uzman meslektaşları ve konukları ile masaya yatıracak.

Lezzetten ödün vermeden sağlıklı beslenmenin sihirli formülleri de bu programda olacak!

 

DR. ENDER SARAÇ İLE SAĞLIKLI GÜNLER 21 NİSAN ÇARŞAMBA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al