Sosyal Medya

21 Nisan Çarşamba Türkan Hanım'ın Konağı Son Bölüm İzle

21 Nisan Çarşamba Türkan Hanım'ın Konağı Son Bölüm İzle... Türkan Hanım'ın Konağı TRT1 Son Bölüm Tek Parça Full İzle.... TRT1'in en farklı dizisi Türkan Hanım'ın Konağı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Başladığı günden beri merakla ve beğenilerek izlenen dizilerden olan Türkan Hanım'ın Konağı sıradan bir dizi olmanın ötesinde sıcak bir aile gibi sizi kucaklıyor ve birbirinden önemli konukları ile sizlere değerli bilgiler sunuyor. TRT1 ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Türkan Hanım'ın Konağı 10:15'dten itibaren yayınlanmaya başlıyor.


 

Zehra, Ömer’i ağlatan meselenin ne olduğunu öğrenmiştir. Öğrendiklerini Metehan ve Nurhayat ile paylaşır. Ömer’i Orhan aramıştır. Adana’da büyüdüğü yurtta oyun abisi olarak işe girmiştir.  Ömer, Rıfat ve Havva’ya, Rıfat’ı dolandıran adamlar hakkında bilgi verir. Rıfat’ın yanında gözüken kadının ise kim olduğu ortaya çıkmıştır. Dolandırıcı adamlar yüzünden eşi kahrından hastalanıp ölen mağdur bir kadındır. Havva, kadının günahını aldığı için çok üzgündür ve Ömer’den kadını görmeye birlikte gitmeyi ister. Günahını aldığı için kadın ile helalleşmek ister.


 

TÜRKAN HANIM'IN KONAĞI 158.BÖLÜM 21 NİSAN ÇARŞAMBA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Havva’nın kocası Rıfat oldukça mahcuptur. Havva’nın kendisini tamamen terk etmesinden korkuyordur. Ancak Havva, Rıfat’ın kendini aldatmadığını öğrendiği için Rıfat’a karşı yumuşamıştır. Peki ama Rıfat’ın yanında sürekli görünen kadın kimdir?

Hakan’ı yemeden içmeden kesen şey aşktır artık orası bellidir de ama kime aşık olmuştur. Yoksa Nisa’mı? Ya bu aşk karşılıksızsa? Batuhan’ın ise keyfi yerindedir. Çünkü Ayça bir hafta boyunca onlarda kalacaktır. 23 Nisan için birlikte hazırlık yapacaklardır. Ömer’in aklı ise Kaan’dadır. Kaan yoksa kendini Orhan yerine mi koymaya çalışıyordur?

Ömer, Kaan’a hesap sormak için Kaan ile buluşur. Kaan’ın aniden çocuklaşması Ömer’i de derinden etkiler. Zehra’nın arkadaşı, Rüzgar’ın babası Ali, Zehra’yı aramıştır.
  Birlikte ofise ziyarete geleceklerdir. Kaan ise Can olarak konağın çok yakınında bir ev tutmuştur.

Gökçe’den yerleşme sürecinde yardım ister. Zehra, Ömer’i odasında hüngür hüngür ağlarken yakalar. Panik olur. Ömer’i ağlatan şey nedir?

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al