Sosyal Medya

3 Haziran Perşembe Müge Anlı İzle Son Bölüm Tek Parça

3 Haziran Perşembe Müge Anlı İzle Son Bölüm Tek Parça.... ATV'nin vazgeçilmez programı haline gelen ve yayınlandığı yıllardan beri faili meçhul cinayetleri ortaya çıkaran, kayıpları bulan, küsleri barıştıran bir program olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Müge Anlı'da bu hafta neler yaşanacak. Hafta içi her gün saat 10:00'dan itibaren ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine birbirinden önemli gelişmeler yaşanacak.


 

26 yaşındaki Muhammet iki aydır kayıptı cezaevinde olduğu ortaya çıktı. Muhammet ve babası Cuma günü görüşecek. Nalan Şimşek'in öldürüldüğüne karar verildi. Sanık koca için ağırlaştırılmış müebbet hapis...Leyla Aydemir davasında ''ses kaydı'' iddiası... Firdevs Öztürk ile Mehmet Turhan'a ne oldu? Müge Anlı, dün akşam Yusuf Turhan’ın Emmiler Köyündeki bağ evinin araştırıldığını, evin arsa anlaşmazlığı olan ev olduğunu söyledi. Görgü Tanığı konuştu. Hanımefendi, Yusuf Bey ve ailesini aynı sitede oturdukları için tanıdığını, binadaki herkesin bu kişiden korktuğunu, yönetici toplantılarında, ben adam öldürdüm adam kestim cezaevine girdim diye söylemlerde bulunduğunu bu sebeple herkesin korktuğunu vurguladı.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 3 HAZİRAN PERŞEMBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al