Sosyal Medya

Müge Anlı'da Nebahat ve Hakan Astekin Kimdir?

Müge Anlı'da Nebahat ve Hakan Astekin Kimdir?..... ATV'nin vazgeçilmez programı haline gelen ve yayınlandığı yıllardan beri faili meçhul cinayetleri ortaya çıkaran, kayıpları bulan, küsleri barıştıran bir program olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. 2 Haziran yayınında ilk defa gündem olan isim Nebahat Astekin ve Hakan Astekin merak edilen ve araştırılan isimlerden oldu.


 

23 yaşında 2 çocuk annesi Nebahat Astekin, İstanbul Yenikapı'da kaybolmuştu. Psikiyatrik sorunları bulunan Nebahat Astekin 3 Haziran itibari ile 8 gün sonra bulundu.

Annesi Zeytun Koçak ve Selami Koçak kayıp şüphesi ile Müge Anlı'ya çıkmıştı. Damatları Hakan Astekin'in kısa süre önce ayrıldıkları kızlarını tekrar kaçırdıklarını iddia etmişlerdi.

Hakan Astekin 22 yaşında ve Şanlıurfalı. Nebahat'i kaçırarak evlenen Hakan Astekin Nebahat'in hasta olduğunu sonradan öğrendiğini söyledi.

27 Mayıs Perşembe günü Şanlıurfa'dan İstanbul'a eşi Hakan'ın yanına giden Nebahat'tan ailesi bir haber alamadı. Hakan'ın yanında olmadığını anladıktan sonra kayıp ihbarı yapan ailesi suçlunun Hakan olduğunu iddia etti.

Nebahat'in psikolojik sorunları olduğunu söyleyen annesi kızının asabi birisi olduğunu ve küfür vs ettiğini de anlattı.

Hakan Astekin'in babası da programa katılarak oğlunun ve kızının ayrılmamasını istediğini belirtti. Ayrıca Hakan'ın da Nebahat gibi psikolojik sorunları olduğunu söyledi.

Nebahat Astekin canlı yayını izlediği sırada kameralara gelerek Hakan'a sert sözler söyledi. Bazı ağır kelimeleri üzerine Müge Anlı canlı yayın ara vermek zorunda kaldı. Daha sonra Nebahat'in canlı bağlantısı kesildi.

Diğer yandan Hakan Astekin canlı yayına çıktığı ilk dakikalarda Nebahat'in annesinin kendisine laf atmasından dolayı onun üzerine yürüdü ve güvenlik görevlisi araya girdi. Müge Anlı ise birbirlerine sert tavırları dolayısıyla konukları uyardı.

Hakan kendisinin de hap kullandığını anlattı. Müge Anlı ise kendisinin halinden bunun anlaşıldığını söyledi ve tedavi olmaları için ailelerine hastaneye götürmelerini söyledi.

Asker kaçağı olduğunu söyleyen Hakan hastaneye gidemeyeceğini yoksa yakalanığ askere götürüleceğini anlattı.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al