Sosyal Medya

Akbulut için başsağlığı mesajları

Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut'un vefatı nedeniyle siyasiler başsağlığı mesajı yayımladı.


 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut'un vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Devlet Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Türk devlet ve siyaset hayatımızın mümtaz isimlerinden birisi olan, yakın siyasi tarihimizde Anavatan Partisi Genel Başkanlığı, Başbakanlık ve TBMM Başkanlığı görevlerini üstlenen, dürüst ve dengeli mizacı ile bilinen Sayın Yıldırım Akbulut’un vefatından büyük üzüntü duydum. Ebediyete irtihalinden evvel Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğini de yürüten merhum Yıldırım Akbulut’a Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor; muhterem ailesine, siyaset camiasına, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP'TAN, YILDIRIM AKBULUT'UN KIZINA TAZİYE TELEFONU

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybeden eski Başbakan Yıldırım Akbulut'un kızı Gülsüm Akbulut’u arayarak taziyelerini iletti.

TBMM İletişim Koordinatörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre; TBMM Başkanı Şentop, eski Başbakan ve TBMM Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Yıldırım Akbulut’un kızı Gülsüm Akbulut'u telefonla aradı.
 Mustafa Şentop, Gülsüm Akbulut'a, Türkiye’nin önemli bir değerini kaybetmiş olmasından dolayı duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, "Devletimize önemli hizmetler vermiş, kıymetli siyaset ve devlet adamını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Ülkemiz önemli bir değerini kaybetti. Kendisini daima saygı ve rahmetle anacağız. Milletimizin başı sağ olsun. Sizler başta olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al