Sosyal Medya

Kılıçdaroğlu Yavaş ve İmamoğlu'na Cumhurbaşkanlığı Adaylık Kapısını Kapattı mı?

Kılıçdaroğlu Yavaş ve İmamoğlu'na Cumhurbaşkanlığı Adaylık Kapısını Kapattı mı?.... CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı Habertürk yayınında 2023 seçimlerinde millet ittifakının adayının kim olacağı konusunda konuşurken “Büyükşehir belediye başkanları bir dönem daha devam etmeli, başarılarının sürekli olmalarını isterim” yorumunu yaptı.


 
Kılıçdaroğlu özetle şunları söyledi:
 
“Orman Bakanı’nın ormandan haberi yok. Yardımla ilgili bizim belediyelerimiz suçlandı. Yangın ormanda çıkmış, bunu bilmiyor musun arkadaş.

 
Vatandaştan para topluyorsun. Ondan sonra ‘Somali’ye yardım edeceğim’ diyorsun. Biri çıksın bunun mantığını anlatsın. Para yerinde ve doğru harcanırsa THK’yı ayağa kaldırırız. 4 milyon dolar da buluruz, 14 milyon dolar da.
 
HUZUR İÇİNDE GİDECEKLER

 
Suriyelilerin yolunu, okulunu, hastanesini, kreşini yapacaksınız sonra diyeceğiz ki, buyur kardeşim oraya git. Huzur içinde gidecek oraya. (Tanju Özcan’ın açıklamaları) Öyle bir kararın çıkacağını sanmıyorum. Doğru değil. O politik atmosfer içinde böyle bir şeyi düşünmüş olabilir. CHP’nin politikası asla ırkçı değildir.
 
CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI

 
Bir ittifakımız var adına millet ittifakı diyoruz. Oturup konuşmadan bir ismi dillendirmek kadar yanlış bir şey yok. Belediye başkanları devam etmeli, başarılarının sürekli olmalarını isterim.”
 
Kaynak: Hürriyet

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al