Sosyal Medya

AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı!

AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı!.... Günlerdir beklenen AÖF bahar dönemi vize sınav sonuçları nihayet açıklandı. Öğrenciler AÖF'nin sınav sonuç sayfasından aldıkları puanları görebilecek.


 
AÖF sınav sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Koronavirüs nedeniyle online olarak gerçekleştirilen AÖF'ün sonuçlanacağı tarihi merak eden öğrenciler, internet üzerinden araştırma yapıyordu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan açıklamada, AÖF sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Sınava giren adaylar, Anadolu Üniversitesi hesabı veya e-devlet üzerinden sisteme giriş yaparak sonuçlarını öğrenebiliyorlar.
 
Açıköğretim sınavları 2 ve 6. Yarıyıl Dersleri ve 4 ve 8. Yarıyıl Dersleri olmak üzere iki ayrı planlamada gerçekleşti. Üniversiteden yapılan açıklamada, "Sınav sonuçları sınavla ilgili tüm süreçler tamamlandığında açıklanacaktır. Sonuçlar ile ilgili duyurular için kurumsal sosyal medya hesaplarımız ile web sitemizi takip edebilirsiniz." ifadesi kullanılmıştı.

 
17-18-19 Nisan tarihlerinde düzenlenen Bahar Yarıyılı Ara Sınav sorularına itirazlar 22 Nisan Perşembe saat 23.59'a kadar Öğrenci Otomasyonunda bulunan Sınav sekmesi üzerinden yapılabildi. Bu tarihten sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmayacaktır.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al