Sosyal Medya

Engin Deniz Karadağ Kimdir? Operasyon 41

Engin Deniz Karadağ Kimdir? Operasyon 41.... Kanal D'nin yeni yarışması Operasyon 41'de komutan rolünde oynayan Engin Deniz Karadağ merak edilen ve araştırılan isimlerden oldu.


 
Spor hayatına Taekwondo ile başlayan E. Deniz Karadağ, bu sporda önemli başarılara imza atarak, yenilikçi ve araştırmacı düşünce yapısıyla birçok savunma sporu, savaş sanatları ve dövüş sistemleri üzerinde uzman eğitmenlerle çalışarak ülkemizde etkili ve profesyonel sistemlerin gelişmesinde önemli bir rol oynamıştır.
 
E.Deniz KARADAĞ 1990 tarihinden buyana güvenlik sektöründe görev almış.
Ülkemizde profesyonel VİP KORUMA eğitim eksiğini görerek, yurt dışında birçok Uluslararası VİP Koruma,, Anti Terör, Keskin Nişancılık (sniper) katılarak başarı göstermiş olup,ülkemizde dünyanın en büyük ve en eski koruma organizasyonu olan IBA ve ILETA genel müdürü Baron James Shortt of Castleshort tarafından IBA (İnternational Bodyguard Association) Türkiye Genel Müdürlüğü görevine getirilmiştir. Bu sayede ülkemizde Uluslararası diploma ve kimliklere sahip yakın korumaların gelişme ve uzmanlaşmasını sağlayarak, iş, sanat ve siyaset dünyasında önemli şahısların güvenlik ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamıştır.

 
İş ve Siyaset dünyasında önemli şahısların, terör örgütleri tarafından hedef alınmasıyla, yurt dışına çıkarak, Uluslararası birçok polis, askeri özel kuvvetlere ve KGB gizli servisine dünyada dışarıdan eğitim veren ilk organizasyon olan ILETA(International Law Enforcement Training Agency) Organizasyonunda ANTİ TERÖR eğitimi alarak uzmanlaşan Engin Deniz Karadağ; İyi bir antiterör uzmanının yakın boğuşma, savunma ve etkisiz hale getirme konularında uzmanlaşma gereksinimini göz önünde bulundurarak;
 
İsrail Özel Birimleri tarafından kullanılan: KRAV MAGA ve KAPAP Sistemlerini incelemiş bu konuda uzman birçok master eğitmenlerle beraber çalışmış bu sporların Türkiye de yapılmasına onculuk etmiştir ve bir çok özel kuruluşun Türkiye Sorumluluğuna ve Baş eğitmenliğine getirilmiştir.
Ankara'da bulunan kendine ait Karadag Fight & Fitness Center dünyanın birçok yerinden eğitmenlerle seminerler düzenleyerek, bu alandaki ihtiyaçları karşılamada önemli bir rol üstlenmiştir..

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al