Sosyal Medya

Eşref Aziz Böyle Şehit Oldu! Payitaht Abdülhamid'de Duygulandıran Sahne

Eşref Aziz Böyle Şehit Oldu! Payitaht Abdülhamid'de Duygulandıran Sahne.... Payitaht Abdülhamid 149.Bölümü ile 30 Nisan Cuma akşamında izleyicisi ile buluşuyor. Sevilerek izlenen dizinin beğenilerek takip edilen karakteri Eşref Aziz'in bu haftaki bölümde ölüp ölmeyeceği merak konusu olmuştu. Eşref Aziz Bey şehadete böyle ulaştı.


 

EŞREF AZİZ'İN ÖLÜM EMRİ VERİLDİ!

Payitaht'ın önemli adamlarından Abdülhamid'in yadigarlarından Eşref Aziz'in örgüt elebaşı Mitros'u öldürmesinin ardından örgütün yurtdışındaki yöneticileri tarafından Eşref'in ölüm emri verilir.

Örgüt Eşref Aziz'i öldürmek için adamlarını görevlendirir ve İstanbul'da da patlama gerçekleştirerek ortalığı karıştırmaya çalışır. 

Düşmanların korkulu rüyası Eşref Aziz olayların peşinden koştururken türlü çatışmalara girer. Son girdiği çatışmasında yaralanan Eşref Aziz'in ölüp ölmeyeceği merak konusu.

Bölüm tanıtımında Abdülhamid'in innalillahi ve inna ileyhi raciun diyerek duada bulunması akıllara Eşref Aziz'in öleceğini getiriyor. Eşref Aziz'in dostları ile de veda eder gibi konuşması bu ihtimali daha da kuvvetlendirdi.
 

EŞREF AZİZ VEDA ETTİ!

Şehitlik özlemi ile yanan yüreği ile Eşref Aziz ölüme meydan okudu. Düşman ile yumruk yumruğa çarpışan Eşref Aziz önce bıçaklandı sonrasında da sırtından kurşunlandı.

Bizimki Davamız Şerefli Bir Ölüm İçindir!

Şerefi ile yaşayarak vatanına milletine ve devletine bağlılığı ile şehadete ulaşan Eşref Aziz kelime-i şehadeti ile rabbine kavuştu. Osmanlı'nın ve Türklerin yiğit evlatları gibi şehitliğe koşarak giden Eşref Aziz izleyenleri duygulandırdı.

(Eşref Aziz bir temsil de olsa biz biliyoruz ki bu milletin bağrından nice Eşref Azizler şehit olmuş ve olacaktır. Allah milletimizde devletimizde zeval vermesin! Amin)

EŞREF AZİZ KARAKTERİNİ CANLANDIRAN İSMAİL HAKKI ÜRÜN KİMDİR?

İsmail Hakkı Ürün 21 Mart 1976, İstanbul doğumlu Türk sinema, dizi oyuncusu ve film yapımcısı.1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1986-1989 yılları arasında Konya Anadolu Sahnesi'nde tiyatro çalışmaları yaptı. Kuruluşunda katkısı olan Türkiye'nin ilk yerel televizyon kanalı Kon TV'de, 1991-1995 yılları arasında program yapımcılığı görevini üstlendi. 1991-1998 yılları arasında Malezya IIUM'da uluslararası ilişkiler eğitimi aldı. 1998-1999 yılları arasında Almanya'da Ludwigsburg Film Akademisi'nde belgesel sinema eğitimi gördü.Malezya'da TV3 kanalında birçok projede görev aldı. Türkiye'de, İki Aile, Recep İvedik, Sakarya Fırat, Hür Adam, Sümela'nın Şifresi: Temel, Uzun Hikâye, Moskova'nın Şifresi: Temel gibi yapımlarda rol aldı. 2005 yapımı Fırat Kenarında Yüzen Kayıklar isimli filmin yapımcılığını üstlendi.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al