Sosyal Medya

Payitaht Abdülhamid150.Bölüm Fragmanı İzle 7 Mayıs Cuma

Payitaht Abdülhamid150.Bölüm Fragmanı İzle 7 Mayıs Cuma.... TRT1'in sevilerek izlenen tarih dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Osmanlı'nın en çok merak edilen ve en uzun süre tahtta kalan padişahlarından Abdülhamid'in dönemini ele alan dizi cuma akşamlarının vazgeçilmezi halinde. Birbirinden heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile Payitaht Abdülhamid 7 Mayıs Cuma saat 20:00'den itibaren TRT1'de yayınlanacak. Payitaht Abdülhamid'de gelecek hafta neler olacak?


 

Fransız sefaretinde davet verileceğini öğrenen Abdülhamid, davete Nadir Ağa’nın girmesini sağlar. Sefirler ülkelerinin Rumeli’deki emelleri için bir araya gelirler. Abdülhamid Ahmet Paşa için sürpriz bir karar verir. Saliha hakkında gazetede art arda çıkan haberler haremde bomba etkisi yaratır. Aliye kendine yeni ve güçlü bir ittifak bulur. Saliha haremdeki muhbiri yakalamayı amaçlarken düşman haremin içine girer.

Abdülhamid Sadrazam Paşa ile yüzleşir. Mahmut Paşa, Selim ve Necip Paşa tarafından Fransız sefaretinden kaçırılır. Selim, Mahmut Paşa’yı idam sehpasına çıkarır. Abdülhamid kendisini derinden üzecek sürpriz bir haber alır. Saliha Mary’ye haremi tanıtmaya çalışırken Mary’nin amacı başkadır. Abdülhamid’le tanışmak için Aliye’den yardım ister. Saliha’nın karşı çıkmasına rağmen Mary oynadığı oyunla Abdülhamid’le tanışmayı başarır.

 

Fragman Birazdan Sayfamızda Olacaktır.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al