Sosyal Medya

EURO 2020 final maçı ne zaman oynanacak? İtalya - İngiltere maçı ne zaman?

EURO 2020 final maçı ne zaman oynanacak? İtalya - İngiltere maçı ne zaman?.... EURO 2020 final maçı öncesi geri sayım başladı. 53 yıllık hasrete son vermek isteyen Roberto Mancini yönetimindeki İtalya ile Gareth Southgate'le tarihinde ilk kez finale yükselen İngiltere, EURO 2020 finalinde kozlarını paylaşacak. Peki, EURO 2020 final maçı ne zaman oynanacak? İtalya - İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


 

EURO 2020'de şampiyon belli oluyor. Roberto Mancini yönetimindeki İtalya ile Gareth Southgate'li İngiltere, dev finalde şampiyon olmak için kozlarını paylaşacak. Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk ve tek şampiyonluğunu 1968 yılında elde eden İtalya, 53 yıllık hasrete son vermeyi amaçlıyor. İngiltere ise tarihindeki Avrupa Şampiyonası finalini mutlu sonla tamamlamayı hesaplıyor. İtalyanlar, yarı finalde İspanya'yı saf dışı bıraktı. İngilizler ise turnuvanın sürpriz takımı Danimarka'yı elemeyi başardı. Dev final İngiltere'nin yıldız golcüsü Harry Kane ile İtalya'nın tecrübeli stoperi Leonardo Bonucci için de ayrı bir anlam taşıyor.

EURO 2020 final maçı ne zaman oynanacak? İtalya - İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
 
11 Temmuz Pazar günü Wembley'de oynanacak İtalya - İngiltere EURO 2020 finalini Hollandalı hakem Björn Kuipers yönetecek. TSİ 22.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen ekranlara gelecek maçın tüm detayları anbean haberimizde olacak.

 
Biletler karaborsaya düştü
 
EURO 2020'de final maçı yarın akşam ev sahibi İngiltere ile İtalya arasında 90 bin kişilik Wembley Stadı'nda oynanacak. İngiliz hükümeti, grup maçlarında 22 bin 500 olarak belirlediği kapasiteyi 67 bin 500'e çıkarmış durumda. UEFA'nın sitesinden final için çıkarılan tüm biletler geçen hafta tükendi. İtalya'dan salgın kuralları sebebiyle sadece 1000 taraftarın Londra'ya (Britanya'da 250 bin İtalyan yaşıyor) geleceği öğrenildi.

 
Ancak 1966'dan sonra ilk kez final oynayacak İngiltere'nin taraftarları, tarihe tanıklık etmek adına karaborsaya düşen biletlere adeta hücum etti. Normalde ortalama 295 Pound'a satılan biletler, orjinal fiyatından yaklaşık 180 katı daha fazlaya alıcı buluyor.
 
Tatil olsun istiyorlar

 
Dün bilet satışı yapan bir sitede tek bir biletin, 54 bin Pound'a satıldığı öğrenildi. Bu arada Ada'da halk, şampiyon olmaları durumunda ertesi günü (12 Temmuz Pazartesi) iş yerlerinin ve okulların tatil edilmesi ya da geç açılması yönünde istekte bulundular. Dün itibarıyla bu konuda 300 bine yakın imza toplandığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.
 
İtalya-İngiltere finalinin hakemi Björn Kuipers

 
İtalya-İngiltere maçını yönetecek olan Björn Kuipers, Avrupa Şampiyonası finalini yönetecek ilk Hollandalı hakem olacak. 2006'da Hollanda Ligi'nde maç yönetmeye başlayan Björn Kuipers, kariyerinde 7. kez UEFA organizasyonunda final yönetecek. Daha önce iki Avrupa Ligi finali ve bir kez de Şampiyonlar Ligi finali yöneten Kuipers, Euro 2012 ve 2016'da da görev yaptı. Hollandalı hakem, son iki Dünya Kupası finallerinde de düdük çaldı. 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al