Sosyal Medya

10 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları Posta Gazetesi Filiz Özkol

10 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları Posta Gazetesi Filiz Özkol.... 10 Temmuz'da para, sağlık, aşk, aile, kariyer gibi alanlarda ne gibi şeyler sizi bekliyor? Hepsinin cevabını Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol sizler için verdi. İşte 10 Temmuz Cumartesi günü Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcunun günlük burç yorumları...


 

KOÇ: Bugün maddi durumunuzu gözden geçirmek isteyeceksiniz. İçinizdeki kuşkular yüzünden yaptığınız işten zevk almayabilirsiniz. Güvene gün içinde her şeyden çok daha fazla ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz.

BOĞA: Bugün duygularınızı rahatça kullanmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade ettiğiniz için çevreniz epey kalabalık olacak. Ailenizle güçlü bağların pekişeceği bir gün.

İKİZLER: Ay, düşüncelerinizi olumlu etkilerken, girişimciliğinizin destek ve takdir görmesi gururunuzu okşayabilir. Dostlarınızın ilgisine ihtiyacınız var. Değişen istekleriniz konusunda detaylar kafanızı kurcalıyor.

YENGEÇ: Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden planınızı ortaya koymayın ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız.

ASLAN: Aşk gezegeni Venüs, burcunuzda ilerliyor ve isteklerinizi erken saatlerde yaşama geçirme konusunda fırsatlar sunuyor. Bugün, fikir çatışmaları yaşayabilir ve olayları problem haline getirebilirsiniz.

BAŞAK: Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz. İşbirliği içinde olacağı dostlarınız ile sohbetinizi gelecek günlere taşıyacaksınız.

TERAZİ: Harcamalarınızı denetleyin. Bugün sıra dışı düşünceler içinde olacak ve partnerinizin gözüne girmek için bütçe dengenizi bozacaksınız. İsteklerinizde aşırılık gözleniyor. Yine de olumlu bir gününüzdesiniz.

AKREP: Düşüncelerinizi yaşama geçirmek konusunda bilgilerinizi kullanmak için fırsatlar söz konusu. Gücünüzün farkındasınız. İletişimde zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere bir şekilde ulaşacaksınız.

YAY: Duygularınızda artan arayışlar sizi tatminsiz yapabilir. Her şeyi çok çabuk kavrıyor ve kesin çözümler getiriyorsunuz. Bugün partnerinizi sorgulama gereği duyabilirsiniz. Çok hızlı değişim gösteriyorsunuz.

OĞLAK: Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Beklemekten çok sıkılıyor ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilere dikkat edin.

KOVA: Yaşam standartlarınızı yüksek tutmayı başaramıyorsunuz. Dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onlarla mutlu hissedebilirsiniz. Mesleğinizde fikirlerinizle ortada olmak istiyorsunuz.

BALIK: Maddi konuları gözden geçirmelisiniz. Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yatırım konusunda size fikir verecek olan ailenizi ön plana çıkarmalısınız. Gerekli atılımları yapacaksınız.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al