Sosyal Medya

Haydar Dümen 10 Temmuz Soruları ve Cevapları

Haydar Dümen 10 Temmuz Soruları ve Cevapları.... Orgazm olamamak pek çok kadının sorunu. Önemli olan ümitsizliğe kapılmamak ve gözünüzde büyütmemek. Sabırlı olun, kendinize zaman tanıyın, kaygılarınızı kenara atın ve yeri geldiğinde fantezileri kullanın.


 
Hamile kalmış mıdır?
19 yaşındayım. Kız arkadaşımın cinsel organının üzerine boşaldım. Acaba bir tehlikesi var mı?
 
CEVAP

 
Okurum, tek yönlü bir bilmece. Yanıtı evet ya da hayır. Gözümü kapattım, parmağımla ihtimallerden birine bastım. Gözümü açtım, “Hayır” çıktı. Bu kadar da kadere inanalım. Benim parmağım oraya boşuna gitmedi. Olayı metafizik güçler bakımından düşünürsek, umarım doğru yola gitmiştir. Ama orada bir aldatmaca varsa, şeytan işe karışmışsa yüzde 1’lik bir oranla da sorunun yanıtı evet olabilir. Bekleyelim görelim.
 
Çamaşırımda kan vardı
20 yaşında kızım, 2 ay önce erkek arkadaşımla yakınlaştık. Sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık. Penisinin içeri girdiğini hissettim ve geri ittim. İç çamaşırımda kan gördüm. Adet günüm yakındı. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

 
CEVAP
 
Kızım, bana göre bozuldu. Sen kararını ver. Yani ilişkini mi keseceksin yoksa devam mı edeceksin? Bunlar tehlikeli oyunlar. Ya öyle ya böyle karar verilir. Sonucu göğüslenir.

 
Çok zevk aldı
18 yaşındayım. Bir hafta önce 24 yaşındaki kız arkadaşımla ilişkiye girdik. O benden çok zevk aldı. Sizce bunun nedeni nedir? Ben neden zevk alamıyorum?
 
CEVAP

 
Değerli okurum, nedenleri doğanın gizinde saklı. Öyle olması gerekiyormuş öyle olmuş. Kız arkadaşın çok zevk almış. Onun açısından güzel bir şey. Sen de daha ergenliğin sınırındasın. Mastürbasyon şartlanmasından kadına geçememenin zorluğunu yaşıyorsun. Bu yaşta yarışa erken başlamışsın. Dilerim, ayağın tökezlenip burkulmaz. Ya da yorulup koşu sahasından çıkmazsın. Dengeler önemli yavrum.
 
Zevk almak istiyorum
30 yaşında kadınım. Cinsel ilişkiden zevk almıyorum. Değişik fanteziler bile işleri değiştirmiyor. Eşim çok zevk alıyor. Bende kıpırtı olmadığını görünce uğraşıyor ama olmuyor. Ben de cinselliği yaşamak ve zevk almak istiyorum. Ne yapmalıyım?

 
CEVAP
 
Sevgili okurum, eşinin erken boşalması yoksa ondan yana sorun yok demektir. Birçok kadın senin gibi. Bu bir cinsel kimlik sorunu. Vajinal orgazmı ne yazık ki kadınların yüzde 50’si yakalayamıyor. Burada iki şey var. Biri zaman, diğeri de fanteziler. Bir de senin klitoris orgazmı iyice öğrendikten sonra vajinal orgazma transfer etmen. Bu da karı-koca bir uzmana giderek yardım almakla olur. Amma asıl önemlisi sabırlı olmak, kesinlikle gözünde büyütmemek. Bir de ‘Neden olmuyorum?’ diye kafaya takmamak. O zaman durum daha da bozuluyor.

 
4 kez yapıyorum
22 yaşındayım. Çıktığım her kızla ilişkiye girmek istiyorum. İlişkiye girmediğim günlerde en az 4 defa mastürbasyon yapıyorum. Yatmadan mastürbasyon yapıyorum. Bundan nasıl kurtulabilirim?
 
CEVAP

 
Değerli okurum, tabiri caizse sen azgın tekesin. En doğrusu bir horozsun. Çevredeki kızları tavuk ve piliç gibi görüyorsun. Kaybedilmiş vakasın. Kurtuluşun iki kapıdan geçecek. Biri irade. Onu kullandıktan sonra ruhuna yön vereceksin. O da insanlık.
 
Ya ortaya çıkarsa?
22 yaşındayım. 18 yaşındayken 1 kez ilişkiye girdim, kan gelmedi. Bir daha hiç cinselliği yaşamadım. Acaba evlendiğimde bu gerçek ortaya çıkar mı?

 
CEVAP
 
Kızım, en fazla esnek çıkacak. Sen ne kadar dik durursan o kadar avantajlı olursun.

 
Yokken istiyorum
35 yaşında kadınım ve 2 çocuğum var. Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum. İlişkide isteksizim. Bu durum 2 aydır sürüyor. Eşim yokken isteğim artıyor. Ama eşim yanımda olunca istek gidiyor. Ne yapmam lazım?
 
CEVAP

 
Kızım, neden detay yazmadın? Haftalık ya da aylık birleşme sayınız kaç? Eşinin erken boşalması var mı? Bu olayın bıçakla kesilir gibi bitmesinin sana göre nedenleri olabilir mi? Kuşkular, güvensizlik, kavga belki eşinin sana eskisi kadar sanki değer vermediğine inanman gibi duygular kafanı kurcalıyor mu? İşin büyüsü gelir gelmez mi bozuluyor yoksa ilk geceden sonra mı? Belki profesyonel yardım mutluluk kıyısına geçmek için köprü kurabilir.
 
Zararı olur mu?
18 yaşındayım, 1.97 boyundayım. Basketbol oynuyorum. Çok mastürbasyon yapılırsa vücutta protein biter, boy uzamazmış. Eğer böyleyse haftada kaç kez mastürbasyon yapmalıyım?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, öyle şeyler olmaz. Genetiği hiçbir şey kolay kolay bozamaz. Boy da genlerle ilgilidir. Beslenme ve spor arkadan gelir. Ama mastürbasyonun da ölçüsü vardır. Sınır aşılırsa her konuda olduğu gibi o da kendince sorunlar yaratır. Haftada 2-3’e dikkat et. Biraz sınırı aşarsan kendini suçlama. Spora devam.

 
İlaçlarla büyümedi
18 yaşındayım. Penisim küçük diye ilaç içtim, değişmedi. Doktora gideyim mi?
 
CEVAP

 
Değerli okurum, doktora gitmene gerek yok. Ağızdan alınan ilaçlarla penis büyümez. Kendi yolundan şaşma. İleriki yıllarda bir sorun çıkarsa çözüm bulunur.
 
Geneleve gittim
18 yaşındayım. Geneleve gittim ama beğenmedim. Kızlara ilgim sonsuz. Benim kuş mastürbasyon ile ikna olmuyor. Ne olur bana çözüm bulun.

 
CEVAP
 
Okurum, vicdansız, acımasız bir delikanlı olacaksın. Kızların suçu ne? Duyguların egemen olduğu bu yıllarda şiirlerin, şarkıların beslendiği ruhla gelişen biri hem kendine hem çevresine yarar sağlar. Bunları duymamış olayım. Doğru yol gir.

 
BÖYLE SORU YOK!
Kız daha büyüğünü istiyor
 
21 yaşındayım. Kız arkadaşım penisimin boyunun 22 santim olmasını istiyor. Ama cinsel organımın boyu 14 santim. Büyütmek için ne yapmalıyım?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, kızla arkadaşlığın devam ediyor ve diyelim ki evlendiniz. Kız büyüklük tutkusuna sahip. Böylece başlayacak senin başında vır vır etmeye. Ev büyük olacak, odalar büyük olacak, bankada paralar büyük olacak. Bindiği araba büyük olacak, taktığı takılar da değerli yani büyük olacak. Sen de bu büyüklük tutkusu içinde küçüldükçe küçüleceksin. Yavrum, kız arkadaşına söyle. Senin bir ideal boyutlarda mükemmel bir araban var. Umarım, usta bir şoförsündür de. Bana göre kız arkadaşın, eğer benim düşündüğüm gibiysen önünde saygı ile eğilsin. Bu olaya doğru açıdan baksın.

 
GÜNÜN SORULARI
Kanla karışık boşaldım
 
30 yaşındayım, evliyim. Seksten ayrı haz duyuyorum, 7/24 yapmak istiyorum. Ayın belli dönemlerinde aşırı istek oluyor. Bazı günler üst üste 3-4 kez ilişkiye giriyorum. Kanla karışık boşaldığımı fark ettim. Sizce hastaneye gideyim mi?

 
CEVAP
 
İnsan, sosyal platformda akıl üstünlüğü olan biyolojik bir varlıktır. İnsan kavramının yanında sosyoloji, biyoloji ve en önemlisi psikoloji kavramı birlikte gelir. Soyumuzu sürdürebilmek için gerekli olan cinsel gereksinmeler zevkle süslenmiştir. Bu zevk de toplumun normlarına uymalıdır. Okurum, bahsettiğin yoğunlukta seks normal değildir. Günde 3-4 defa ise aşırıdır. Bir uzmanla görüşmende yarar var.

 
Yeniden ötmez mi?
 
56 yaşındayım, 2 kez ameliyat geçirdim. Artık kuşum ötmüyor. Onun yeniden ötmesi için bir yol var mı? Gece rüyalarıma giriyor ama yine de tık yok. Yardım edin.

 
CEVAP
 
Okurum, önünde uzun yıllar var. Kadere razı olmana gönlüm el vermiyor. Hiçbir şey olmasa protez konuluyor. O zaman sonsuz bir mekanik enerjiye kavuşuyorsun. Tıpkı ağzımızda dişimiz yoksa protez taktırmamız gibi. Taktırırım protezi yerim yemeğimi. Hemen her şey bitmiş gibi kadere teslim olma. Tabii bu arada eşin de var. Onun hakkını yememek için bilimsel çözüme yönel.

 
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al