Sosyal Medya

Fatih Terim Trabzonspor Maç Sonrası Açıklamaları 21 Nisan

Fatih Terim Trabzonspor Maç Sonrası Açıklamaları 21 Nisan... Süper Lig'de Galatasaray evinde Trabzonspor'u konuk etti. Türk Telekom'da oynanan karşılaşmada 1-0 geriye düşen Galatasaray son dakikada attığı golle 1 puanı zor kurtarırken şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın puan kaybını değerlendiremedi. Beşiktaş ile 6, Fenerbahçe ile 3 puan farkı bulunan Galatasaray 66 puana ulaştı. Yaşanan bu puan kaybı sonrasında teknik direktör Fatih Terim'in yapacağı açıklamalar merak ediliyor.


 
Spor Toto Süper Lig'de 36. hafta maçında Galatasaray ile Trabzonspor, Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya geldi. Bol pozisyona sahne olan mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı.
 
Şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray 2 puan bıraktığı maçın ardından 66 puanla zirvedeki Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde kaldı. Trabzonspor ise zorlu İstanbul deplasmanından 1 puanla dönerek, puanını 60'a yükseltti.

 
Galatasaray gelecek hafta Antalyaspor deplasmanına giderken Trabzonspor sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.
 
Zirvede Puan Durumu

 
Beşiktaş: 34-72
Fenerbahçe: 34-69
Galatasaray: 34-66
Trabzonspor: 35-60
 
Trabzonspor'un teknik direktörü Abdulllah Avcı, deplasmanda son dakikada yediği golle 1-1 berabere kaldığı Galatasaray maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

 
Süper Lig'in 36. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Edgar Ie'nin golüyle 1-0 öne geçtiği Galatasaray maçının uzatma dakikalarında yediği golle yıkıldı. Bu maç sonrasında Bordo Mavili takımın teknik patronu Abdullah Avcı yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
 
İşte Abdullah Avcı'nın Galatasaray maçı sonrası açıklamaları:

 
Çok sinirliyim, çok üzgünüm. Sinirliyim çünkü 2 haftadır 95. dakika gol yiyoruz. Çok üstün oynadığımız bir oyun var. Şampiyon olabilmen için futbolda anları doğru oynaman gerekir. Son 5 maç rakiplerinden iyi oynuyorsun ama anları yakalayamadığın için puan kaybediyorsun. 

 
Üzgünüm, çok emek veriyorlar, her şeyi iyi yapıyorlar ancak anı doğru oynamayınca puan kaybediyorsun. Bu konuda çok sinirliyim. Bu kadar emek verdiğin oyunu eline alıyorsun ama maçı veriyorsun. Trabzonspor forması ağırdır. Mavisi çok önemli başarılarla doludur. Hedefi yakalamak üzereydik. Önümüzdeki sene bu hedefi yakalamak için her şeyi yapacağız. Oyundan memnunum ama anları yakalayamadığımız için kızgınım.
 
Kalecin topu elinden kaçıracak araya adam kaçıracaksın. Oyunun güzelliklerini yaparken, anları da doğru yapacaksın. Futbol akıl oyunudur, kahramanlık oyunu değildir.
 
 
GALATASARAY 1 -1 TRABZONSPOR

 
İLK 11'LER!
 
GALATASARAY: Muslera, Şener, Marcao, Luyindama, Saracchi, Taylan, Gedson, Emre Kılınç, Feghouli, Kerem, Babel.

 
TRABZONSPOR: Uğurcan, Serkan, Edgar, Hugo, Marlon, Berat, Baker, Ekuban, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny.
 
GOLLER: 76' Edgar le, 90+6' Emre Akbaba

 
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al