Sosyal Medya

Abdullah Avcı Galatasaray Maçı Sonrası Açıklamaları 21 Nisan

Abdullah Avcı Galatasaray Maçı Sonrası Açıklamaları 21 Nisan... Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. İstanbul'da oynana maçta Trabzonspor 1-0 öne geçerken son dakikada yediği gol ile 1-1'lik beraberlikle sahadan ayrıldı. Önemli 2 puan kaybeden Trabzonspor şampiyonluk yolunda Galatasaray'a da büyük çelme takmış oldu. Çekişmeli geçen maç sonrasında teknik direktör Abdullah Avcı'nın açıklamaları merak ediliyor.


 
Spor Toto Süper Lig'de 36. hafta maçında Galatasaray ile Trabzonspor, Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya geldi. Bol pozisyona sahne olan mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı.
 
Şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray 2 puan bıraktığı maçın ardından 66 puanla zirvedeki Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde kaldı. Trabzonspor ise zorlu İstanbul deplasmanından 1 puanla dönerek, puanını 60'a yükseltti.

 
Galatasaray gelecek hafta Antalyaspor deplasmanına giderken Trabzonspor sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.
 
Zirvede Puan Durumu

 
Beşiktaş: 34-72
Fenerbahçe: 34-69
Galatasaray: 34-66
Trabzonspor: 35-60
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor maçının ardından gerçekleştirdiği basın toplantısından son günlerde gündemi meşgul eden Avrupa Süper Ligi oluşumu hakkında da konuştu. Fatih Terim, 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazanırken Avrupa Süper Ligi projesine imza atan İspanyol, İtalyan, İngiliz takımlarına yenilmeden başarılı olduklarını ve yeni oluşum hakkında UEFA ile FIFA'nın yanında olduğunu söyledi.

 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son günlerde çok konuşulan Avrupa Süper Ligi oluşumu hakkında da konuştu. Fatih Terim, UEFA Başkanı Ceferin'in, "Atalanta, Dinamo Zagreb, Celtic, Rangers, Galatasaray gibi takımlarda önemli" sözlerinin hoşuna gittiğini belirtirken Galatasaray'ın marka olduğunu ifade etti.
 
'Zengin olmayanı da oyun dışına itelim, öyle mi!'

 
Fatih Terim, "Mesele ortadaki pasta ama kim ne kadar pay alacak? Zengin daha da zengin. Zengin olmayanı da oyun dışına itelim, öyle mi! Avrupa'daki büyük kulüplerin taraftarlarının reaksiyonlarını önemsiyorum. UEFA Başkanı Ceferin, futbolun geleceği için iyi bir mücadele verdi. Bu süreçte UEFA Başkanı Ceferin ve FIFA Başkanı Infantino'nun yanında durduğumu söylemek isterim"
 
'Ceferin'in Galatasaray örneği, bu yüzden tesadüfi değildir'

 
UEFA Başkanının kulübümle ilgili açıklamaları hoşuma gittiğini söyleyeyim. Açıkçası bazen hatırlatmakta yarar var. Galatasaray'ın 2000 yılındaki UEFA şampiyonluğu, söz konusu kulüplerin dışında da birilerin, Türkiye'den çıkıp zirveye yükselmesini göstermesi açısından tarihi bir eşiktir. O yüzden bugün Avrupa Süper Ligi projesinin üzerinde kurulması düşünülen İtalyan, İspanyol, Alman ve en sonunda İngilizleri hiç mağlup olmadan bir UEFA şampiyonudur Galatasaray. Sayın Ceferin'in örneği, bu yüzden tesadüfi değildir. Bu noktada Atalanta, Dinamo Zagreb, Rangers, Galatasaray gibi takımların kendileri için ne kadar büyük önem taşıdığını hatırlatması önemli"
 
'Galatasaray, hala Türkiye'nin en büyük markası'

 
"Biz de bir ders çıkarmalıyız. Her ne kadar zaman zaman bu başarılar, Avrupa şampiyonu olmamız unutturulmaya çalışılsa da Galatasaray, hala Türkiye'nin en büyük markası. Hala Avrupa'daki diğer kulüplere örnek gösterilen bir kulüp" ifadelerini kullandı.
 
GALATASARAY 1 -1 TRABZONSPOR

 
İLK 11'LER!
 
GALATASARAY: Muslera, Şener, Marcao, Luyindama, Saracchi, Taylan, Gedson, Emre Kılınç, Feghouli, Kerem, Babel.

 
TRABZONSPOR: Uğurcan, Serkan, Edgar, Hugo, Marlon, Berat, Baker, Ekuban, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny.
 
GOLLER: 76' Edgar le, 90+6' Emre Akbaba

 
STAT: Türk Telekom
HAKEM: Mete Kalkavan
SAAT: 19:00
YAYIN: beIN Sports 1

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al