Sosyal Medya

Kuruluş Osman Son Bölüm 55.Bölüm İzle 21 Nisan Çarşamba

Kuruluş Osman Son Bölüm 55.Bölüm İzle 21 Nisan Çarşamba.... Kuruluş Osman Son Bölüm Tek Parça Full İzle... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kuruluş Osman yeni bölümleri ile çarşamba günleri ekrana gelmeye devam ediyor. Birbirinden heyecanlı sahneleri ve meraklandıran bölümleri ile çarşamba günlerinin en çok izlenen dizilerinden olan Kuruluş Osman'da bu hafta neler olacak? Kuruluş Osman 55.Bölümü ile 21 Nisan Çarşamba saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşacak.


 

OSMAN BEY’İN HAMLESİ DENGELERİ BOZDUYOR

 
Nikola’nın Söğüt’e yapmayı planladığı baskını boşa çıkaran ve savaş meydanında Bizans ordusunun karşısına dikilen Osman Bey’in bu hamlesi, uç bölgesinde dengeleri bir kez daha değiştirir.
 

YARHİSAR HALKI OSMAN BEY’E SIĞINIYOR

 
Moğolların baskısı nedeniyle ağır vergiler koyan Yarhisar, Tekfuru’nun gaddarlığı, Yarhisar halkının Osman Bey’e sığınmasına neden olur. Togay’ın sığınmacıların geri gönderilmesini talebini reddeden Osman Bey, Bizans-Moğol ittifakının yeniden kurulmasına neden olur.
 
 


 

KURULUŞ OSMAN 55.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al