Sosyal Medya

Göztepe Trabzonspor Maçı Ne Zaman? Muhtemel 11'ler

Göztepe Trabzonspor Maçı Ne Zaman? Muhtemel 11'ler... Süper Lig'de Göztepespor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. İzmir'de oynanacak karşılaşma öncesinde maç hakkında araştırma yapılıyor. Göztepe Trabzonspor maçı ne zaman? Hangi kanalda? Muhtemel 11'leri kimler?


 

Ev sahibi Göztepe 35 hafta boyunca oynadığı maçlardan 12 galibiyet 11 beraberlik ve 12 yenilgi ile ayrıldı. Toplamda rakip filelere 51 gol atan Göztepe kalesinde 48 gol gördü ve +3 averaj elde etti. Son 5 maçında 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgisi bulunan Göztepe 47 puanla 10. sırada yer alıyor.

Konuk takım Trabzonspor ise 36 haftada 17 galibiyet 12 beraberlik alırken 7 yenilgi ile sahadan ayrıldı. Bu sezon en az yenilgi alan dört takımdan birisi olan Trabzonspor ligin de en az yiyen iki takımından biri ünvanına sahip. Galatasaray ile aynı sayıda gol yiyen Trabzonspor kalesinde 33 gol görürken rakip filelere 44 gol gönderdi ve +11 averaj elde etti. Son 5 maçından 4 beraberlik ile ayrılan Trabzonspor sadece 1 maç kazanabildi ve hiç yenilmedi. 63 puanı bulunan Bordo Mavili ekip 4. sırada yer alıyor. En yakın rakibi Galatasaray ile arasında 6 puan fark var.

MAÇ NE ZAMAN? HANGİ KANALDA?

Göztepe - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig maçı 28 04 2021 günü Bein Sports 1, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 16:00.

MUHTEMEL 11'LER:


 
Göztepe: İrfan Can, Berkan, K. Alıcı, L. Gassama, M. Paluli, Z. Tripic, O. Nwobodo, A. Esiti, F. Diabate, B. Ideye, C. Ndiaye
 
 
Trabzonspor:
 Uğurcan, S. Asan, Edgar, Vitor Hugo, Marlon, B. Özdemir, L. Baker, Y. Sari, Djaniny, A. Nwakaeme, C. Ekuban

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al