Sosyal Medya

Rizespor Beşiktaş Muhtemel 11'leri

Rizespor Beşiktaş Muhtemel 11'leri.... Süper Lig'de lider Beşiktaş deplasmanda Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Son haftaki maçını kazanarak kötü gidişata dur diyen Beşiktaş bu hafta da kazanarak koltuğu sağlamlaştırmak istiyor. Maç öncesinde birçok kişi maçın saatini, hangi kanalda olduğunu ve muhtemel 11'lerini merak ediyor.


 

Ev sahibi Rizespor 35 hafta boyunca oynadığı maçlarda 10 galibiyet 12 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. Son 5 maçında 2 galibiyet 2 yenilgi ve 1 beraberliği bulunan Rizespor toplamda 45 gol atarken kalesinde ise 56 gol gördü. 42 puan ile 12. sırada yer alan Rizespor geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-1'lik skorla kaybetmişti.

Konuk takım Beşiktaş ise 35 haftalık serüvende 23 galibiyet aldı. Ligin en çok galibiyetine sahip olan Beşiktaş 6 beraberlik ve 6 yenilgi ile oynadı. Aynı zamanda en az yenilen takım Beşiktaş son 5 maçında hiç kaybetmezken 3 galibiyet 2 beraberlik ile sahadan ayrıldı. Ligin en çok gol atan takımı olan Beşiktaş attığı 75 gole karşılık 36 gol yedi ve +39 averaja sahip oldu. Ligin uzun süredir liderlik koltuğunu bırakmayan Beşiktaş 75 puanda.

MAÇ NE ZAMAN? HANGİ KANALDA?

Ç.Rizespor - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig maçı 28 04 2021 günü Bein Sports 1, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:30.

MUHTEMEL 11'LER:

Rizespor: T. Çetin, D. Melnjak, M. Talbi, E. Dilaver, M. Moroziuk, Yasin, D. Dokovic, Fernando, E. Sabo, K. Michalak, L. Remy

Beşiktaş:
 E. Destanoğlu, V. Rosier, D. Vida, Montero, F. N'Sakala, Souza, R. Ghezzal, Necip, A. Ljajic, G. N'Koudou, Gökhan

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al