Sosyal Medya

Günlük Burç Yorumları 22 Nisan 2021 Perşembe Astroloji Burç

Günlük Burç Yorumları 22 Nisan 2021 Perşembe Astroloji Burç.... Günlük Burç Yorumları 22 nisan 2021 perşembe, astroloji, koç burcu, boğa burcu, astroloji, ikizler burcu, yengeç burcu, tarot, aslan burcu, başak burcu, ntv, terazi burcu, akrep burcu, fox haber, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu, balık burcu, yükselen koç, haber, tv, yükselen boğa, yükselen ikizler, trt, yükselen yengeç, yükselen aslan, yükselen başak, yükselen terazi, yükselen akrep, astroloji eğitimi, yükselen yay, yükselen oğlak, yükselen kova, yükselen balık, günlük burç yorumları, günlük astroloji, 2021 burç yorumları, 2021 günlük burç yorumları, günlük burç yorumları 2021.


 

Arzularımıza ulaşma motivasyonumuz yüksek olsa da gerçekçi olmayan, abartılı düşüncelerimiz olabilir. Durumları kişisel algılamak ve olduklarından önemli görmek ruhsal dengemize zarar verebilir. Duygularımızla hareket etmek yerine rasyonel olmak daha yararlı olacaktır. Öğle saatlerinde Aslan burcundaki Ay ile İkizler burcundaki Mars arasındaki uyumlu açı, kişisel insiyatif alma ve mücadele gerektiren durumlarda bize destek olabilir. Endişe ve tereddütlerden kurtulabilir, harekete geçebiliriz. Kendimize daha fazla güvenebilir, cesur davranabiliriz. 

Entelektüel kapasitemize, kişisel yeteneklerimiz ve konuşma becerilerimiz gerek özel gerekse toplumsal alanlarda kendi lehimize verimli değerlendirebiliriz. Ay, saat 16:00'da Başak burcuna geçecek. Başak burcundaki Ay önümüzdeki iki gün daha titiz ve kontrollü enerjiler verebilir.
 

Akşam saatlerinde Ay ile Boğa burcundaki Güneş arasında üçgen açı oluşacak. Duygusal dengemizi daha kolay sağlayabilir, uyumlu davranabiliriz. İçinde bulunduğumuz durumları sakin ve sabırlı bir şekilde ele alabilir, pratik çözüm yolları bulabiliriz.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al