Sosyal Medya

İbo Show 10 Nisan Cumartesi Reyting Sonuçları

İbo Show 10 Nisan Cumartesi Reyting Sonuçları.... Star TV'nin cumartesi günleri vazgeçilmezlerinden olan İbo Show yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Her hafta birbirinden eğlenceli konukları ile sevilen şarkıların yer aldığı İbo Show 21.Bölüm ile 10 Nisan Cumartesi saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluştu. Peki İbo Show!un reyting sonuçları nasıl? İbo Show reytinglerde kaçıncı sırada yer aldı?


 

Ekrana döndüğü gündem beri gündemden düşmeyen İbo Show'un yeni bölüm konukları belli oldu. İbo Show'un 10 Nisan Cumartesi ekrana gelecek olan 21. yeni bölümünden eğlence dolu bir gece yaşanacak.

Eğlencenin eksik olmayacağı yeni bölümde, keyifli dakikalar seyirciyi bekliyor. Program konukları arasında yer Fettah Can, Ziynet Sali, Bilal Sonses ve Yavuz Seçkin unutulmaz bir geceye imza atacak.

 

REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 GONUL DAGI TRT 1

2 KARDESLERIM ATV

3 GONUL DAGI (OZET) TRT 1

4 SHOW ANA HABER SHOW TV

5 KUZEY YILDIZI ILK ASK SHOW TV

6 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

7 SURVIVOR TV8

8 KARDESLERIM (OZET) ATV

9 SAVASCI FOX

10 KANAL D ANA HABER KANAL D

AB İLK 10 PROGRAM

1 GONUL DAGI TRT 1

2 KARDESLERIM ATV

3 GONUL DAGI (OZET) TRT 1

4 SURVIVOR TV8

5 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

6 KARDESLERIM (OZET) ATV

7 SHOW ANA HABER SHOW TV

8 IBO SHOW STAR TV

9 SAVASCI FOX

10 KUZEY YILDIZI ILK ASK SHOW TV

İbrahim Tatlıses, Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Örneğin, bunlardan, "Tatlıses Çiğköfte" hala devam etmektedir. Ayağında Kundura türküsü ile ünlenen Tatlıses, günümüze kadar otuzdan fazla albüm çıkardı, birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı ve 19 yıl süren İbo Show'da sunuculuk yapmıştır. Tatlıses, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ile Orta Doğu'da da tanınmaktadır.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al