Sosyal Medya

Kardeşlerim 10 Nisan Cumartesi Reyting Sonuçları

Kardeşlerim 10 Nisan Cumartesi Reyting Sonuçları..... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kardeşlerim yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. İlk haftadan beri yayınlanan bölümleri ile adından söz ettiren Kardeşlerim dizisi bu hafta 8.bölümü ile izleyicisinin karşısına geçti. Kardeşlerim'in bu haftaki reyting sonuçları merak ediliyor. Kardeşlerim reytingte kaçıncı sırada?


 

“Biraz umut ekmiştim şuraya, söküp atmışlar usulca…”

Nebahat şantajıyla Akif’i alt edeceğini düşünürken, Akif Nebahat’ı ters köşe yapma planları içindedir. Suzan’ın düşmesiyle yaşanan beklenmedik sonuç Harika’nın annesinin geçmişiyle ilgili yeni bir şey daha öğrenmesine sebep olur. Kadir’in Süsen’le olan arkadaşlığı, Melisa’ya hayal kırıklığı yaşatırken; Berk, bunu fırsata çevirmeye çalışır. Nebahat, Akif tarafından oyuna getirilince yaşadığı öfke dönülmez sonuçlar doğururken, Asiye’yi bekleyen felaket herkese büyük korku yaşatır.

 

REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 GONUL DAGI TRT 1

2 KARDESLERIM ATV

3 GONUL DAGI (OZET) TRT 1

4 SHOW ANA HABER SHOW TV

5 KUZEY YILDIZI ILK ASK SHOW TV

6 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

7 SURVIVOR TV8

8 KARDESLERIM (OZET) ATV

9 SAVASCI FOX

10 KANAL D ANA HABER KANAL D

AB İLK 10 PROGRAM

1 GONUL DAGI TRT 1

2 KARDESLERIM ATV

3 GONUL DAGI (OZET) TRT 1

4 SURVIVOR TV8

5 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

6 KARDESLERIM (OZET) ATV

7 SHOW ANA HABER SHOW TV

8 IBO SHOW STAR TV

9 SAVASCI FOX

10 KUZEY YILDIZI ILK ASK SHOW TV

Melisa’nın itirafı Kadir’i büyük açmaza sokar. Melisa’nın Kadir’e hazırladığı sürpriz, Kadir’i Ömer’e karşı zor duruma düşürür.
  Kardeşlerin yaşadığı yaşam mücadelesi karşısında Şengül’ün merhametsizliği Orhan’ı iyice çileden çıkarır.

 

Suzan’dan hiç beklemediği bir şey öğrenen Akif, büyük panik yaşar ve durumu idare etmekte zorlanır. Suzan’ı oyalamaya çalışırken işler sarpa sarar ve Suzan artık gemileri yakmaya karar verir. Akif ve Nebahat karşı karşıya gelirler. Nebahat, Kadir’i ve kardeşlerini kullanarak öyle bir hamle yapar ki bütün gerçekler gün yüzüne çıkmaz üzeredir.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al