Sosyal Medya

İbo Show 29.Bölüm Tek Parça İzle 19 Haziran Cumartesi

İbo Show 29.Bölüm Tek Parça İzle 19 Haziran Cumartesi.... İbo Show Son Bölüm Tek Parça Full İzle... Star TV'nin cumartesi günleri vazgeçilmezlerinden olan İbo Show yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Her hafta birbirinden eğlenceli konukları ile sevilen şarkıların yer aldığı İbo Show'da bu hafta kimler yer alacak? İbo Show 29.Bölüm ile 19 Haziran Cumartesi saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşacak.


 

İBO SHOW'un bu haftaki konukları Metin Şentürk, Güllü, Orhan Ölmez, Dilan Tatlıses, Savaş Özdemir ve Rubato olacak.

İBO SHOW 29.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İbrahim Tatlıses, Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Örneğin, bunlardan, "Tatlıses Çiğköfte" hala devam etmektedir. Ayağında Kundura türküsü ile ünlenen Tatlıses, günümüze kadar otuzdan fazla albüm çıkardı, birçok filmde oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı ve 19 yıl süren İbo Show'da sunuculuk yapmıştır. Tatlıses, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ile Orta Doğu'da da tanınmaktadır.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al