Sosyal Medya

Harry Potter ve Sırlar Odası Filmi Ne Zaman Çekildi? Nerede Çekildi?

Harry Potter ve Sırlar Odası Filmi Ne Zaman Çekildi? Nerede Çekildi?.... TV'de yayınlanan yabancı filmlerden olan Harry Potter ve Sırlar Odası filmi merak edilen ve araştırılan filmlerden oldu. Harry Potter serisinin en sevilenlerinden olan Sırlar Odası filmi nerede çekildi? Ne zaman çekildi? Filmin konusu ne? Oyuncuları kimler?


 
HARRY POTTER VE SIRLAR ODASI FİLMİ KONUSU
 
1992'de, ilk film sırasında Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'ndaki ilk yılının bitiminden kısa bir süre sonra, Harry Potter (Daniel Radcliffe), Dursley'lerin evinde, okul dışında sihir kullanmasına izin verilmeden veya herhangi bir büyü almadan korkunç bir yaz geçirir.

 
Yeni arkadaşları Ron Weasley (Rupert Grint) ve Hermione Granger'dan (Emma Watson) gelen mektuplar, ikisi de ne Petunia Teyzesi (Fiona Shaw) ne de Vernon Amcası (Richard Griffiths) yeğeninin evcil baykuşuna izin vermediği için iletişim kuramaz. Hedwig asma kilitli kafesinden çıkar. On ikinci doğum gününün (31 Temmuz) akşamı, odasında ziyaret edilir ve Dobby (Toby Jones) adlı bir ev cini tarafından Hogwarts'a dönerse ölümcül tehlikede olacağı konusunda uyarılır.
 
NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

 
hazırlanıyor. 2002 yılında vizyona giren Chris Colombus tarafından vizyona giren Harry Potter ve Sırlar Odası filminde J. K. Rowling'in 1998 tarihli aynı adlı romanından sinamaya uyarlandı. Milyonlarca kişi tarafından izlenen filmin ikinci serisi olma özelliğine sahip olan Harry Potter ve Sırlar Odası filminin senaryosu Steve Kloves tarafından yazılırken yapımcılığı David Heyman tarafından üstlenildi.
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al