Sosyal Medya

Kardeşlerim Son Bölüm 18.Bölüm Tek Parça İzle 19 Haziran Cumartesi

Kardeşlerim Son Bölüm 18.Bölüm Tek Parça İzle 19 Haziran Cumartesi.... Kardeşlerim 18.Bölüm Tek Parça Full İzle 12 Haziran.... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kardeşlerim yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. İlk haftadan beri yayınlanan bölümleri ile adından söz ettiren Kardeşlerim dizisi bu hafta 18.bölümü ile izleyicisinin karşısına geçiyor. Kardeşlerim'de bu hafta neler olacak? Kardeşlerim 18.Bölüm ile 19 Haziran Cumartesi saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşuyor.


 
“Yürekleri daracık bazılarının… Ne sevgi sığıyor içine, ne de insanlık!”
 
Doruk izlediği görüntülerin hesabını sormak için Akif’le karşı karşıya gelir.
   Suzan, Harika ile sokakta kalmamak için çareler aramaktadır. Harika, yaşadığı durumu kolay kolay kabullenemez. Akif, videoyu kimin gönderdiğini bulmak için türlü planlar içindedir. Berk’in tiyatro oyunundaki hikayesine Tolga’nın intikam planı karışınca, herkesi beklenmedik korku dolu anlar beklemektedir.

 

 

(Youtube Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız >>
 https://www.youtube.com/watch?v=dHyPhmc2yZw)

KARDEŞLERİM 18.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Oyuncular : Celil Nalçakan (Akif), Halit Özgür Sarı (Kadir), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Damlasu İkizoğlu (Melisa), Gözde Türker (Harika), Kaan Sevi (Mazlum), Melis Minkari (Aybike), İrem Salman  (Talya), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk).
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al