Sosyal Medya

İbrahim Özdemir Kimdir? Galatasaray Başkan Adayı İbrahim Özdemir Kimdir?

İbrahim Özdemir Kimdir? Galatasaray Başkan Adayı İbrahim Özdemir Kimdir?..... İbrahim Özdemir, Galatasaray'da 12-19 Haziran tarihlerinde yapılması beklenen seçimde aday olacağını açıkladı. Merak edilen isimlerden olan İbrahim Özdemir araştırılıyor.


 
Galatasaray Kulübü’nde başkanlığa aday olan 5.isim İbrahim Özdemir oldu.
 
Türkiye Cumhuriyeti’nde Devlet ve Ulaştırma Bakanlığı, üç dönem de İstanbul Milletvekilliği yapan Yüksek Mimar İbrahim Özdemir Galatasaray Kulübü Başkanlığına aday olduğunu Salı günü resmen açıklayacak.

 
40 yıllık Galatasaray genel kurul üyesi olan İbrahim Özdemir, Salı günü düzenlemeyi planladığı basın toplantısında yönetim ve diğer kurullarını, listesini de açıklayacak.
 
Spor Arena'ya konuşan Özdemir, "Galatasaray’a güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum. Galatasaray’ın geleceği adına çıkardığımız reçeteler, çözüm formülleri ve projelerimizle göreve talibiz" ifadelerini kullandı.

 
İbrahim Özdemir, Cuma gününe kadar listesini Divan Kurulu Başkanlığına teslim edecek.
 
İbrahim Özdemir, 1949 yılında Giresun'un Görele ilçesinde doğdu.

 
Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümünü bitirdi. Serbest Mimarlık ve Müteahhitlik, Anavatan Partisi Kurucu Üyeliği, XVII., XVIII.ve XIX. Dönem İstanbul Milletvekilliği ile Devlet ve Ulaştırma Bakanlıkları yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır.
 
Kaynak: Fotospor

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al