Sosyal Medya

Atilla Peker Kimdir? Kaç Yaşında? Sedat Peker-Atilla Peker

Atilla Peker Kimdir? Kaç Yaşında? Sedat Peker-Atilla Peker.... Son dakika haberine göre, Suç örgütü lideri Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay, Muğla'da gözaltına alındı. Merak edilen isimlerden olan Atilla Peker araştırılıyor. Atilla Peker kimdir?


 

Sedat Peker’in erkek kardeşi olan Atilla Peker Antalya'daki bir kolejin hisselerini zorla ele geçirmek amacıyla örgüt kurma ve tehdit etme suçlarından yargılanmıştı. Atilla Peker, duruşma öncesi kimlik bilgileri sorulduğu sırada, aylık gelirinin 15 bin TL olduğunu, inşaatçılık ve reklam işiyle uğraştığını söylemişti. Sedat Peker, Atilla Peker'in kanser ameliyatı olduğunu evde yattığını söyledi. Atilla Peker 52 yaşında olduğu öğrenildi.

Vedat Peker kimdir?

Çete lideri olmak suçlaması ile yaklaşık iki yıldan beri aranan ve Kanada'nın Vancouver kentinde yakalanan Sedat Peker'in ağabeyi Vedat Peker 2018 yılında Türkiye'ye getirilmişti.

 

Kaynak: yeniakit.com.tr


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al