Sosyal Medya

Sedat Peker 8.Video Ne Zaman Yayınlanacak? Yeni Video Ne Zaman?

Sedat Peker 8.Video Ne Zaman Yayınlanacak? Yeni Video Ne Zaman?.... Son günlerde Youtube'da en çok takip edilen isim olan Sedat Peker 7.videosu ile yine gündem oldu. Birçok siyasetçiyi ve üstü kapalı kalmış olayı videosunda konu edinen Sedat Peker dizi reytinglerini geçer oldu. 23 Mayıs Pazar günü sabah erken saatlerde yeni videosu yayınlanan Sedat Peker'in 8.videosunun yayınlanıp yayınlanmayacağı ve ne zaman yayınlanacağı da merak konusu oldu.


 

KISA ZAMANDA 500 BİN ABONEYE ULAŞTI!

Flaş iddiaları ile Türkiye'nin gündemine oturan Sedat Peker itiraf videolarına başladığından bu yana Youtube'da en hızlı şekilde yükselen kanallardan oldu. Videoları milyonlarca izlenirken her yayınlandığında trendlerde bir numarada yer aldı.

7.VİDEOSU 23 MAYIS'TA YAYINLANDI!

3 hafta içerisinde 6 video yayınlanyan ve her biri Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen konuları ile Sedat Peker 7.videosunu bugün yayınladı. Yaklaşık olarak 3 günde bir video ile olayları anlatan Sedat Peker'in videolarına devam edeceği biliniyor. 8.Videosunu ise Sedat Peker 30 Mayıs Pazar günü yayınlayacak.

KISA BİR GÖRÜŞME VİDEOSU YAYINLANDI

Süleyman Soylu'nun TV programı sonrasında bir video yayınlayan Sedat Peker, Soylu'nun verdiği bir isim üzerinden Bakan'a yüklendi ve "Bir Gram Namusun Varsa İstifa Edersin!" başlığını kullandı.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al