Sosyal Medya

İsviçre İspanya Çeyrek Final Maçı Canlı İzle 02.07.2021

İsviçre İspanya Çeyrek Final Maçı Canlı İzle 02.07.2021.... Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) heyecan çeyrek final maçları ile devam edecek. Dev turnuvada son 8'in ilk müsabakasında bugün İsviçre ile İspanya karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT1, TRT 4K ve trtizle.com'dan canlı yayınlanacak.


 
Avrupa Futbol Şampiyonası'nda coşku hız kesmiyor. İsviçre ile İspanya çeyrek finalde kozlarını paylaşacak.
 
Rusya'daki Saint Petersburg Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver yönetecek. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşma TRT1, TRT 4K ve trtizle.com naklen yayınlanacak.

 
Turnuvanın sürpriz takımı olarak nitelenen İsviçre, yeni bir sürprize imza atarak adını son 4'e yazdırmanın hesaplarını yapıyor.
 
Vladimir Petković'in öğrencileri, A Milli Takımımızın da bulunduğu A Grubu'ndan en iyi üçüncüler kontenjanından üst tura çıkmıştı. İsviçre, son 16 turunda da penaltı vuruşlarının ardından Fransa'yı turnuva dışına itmişti.

 
Avrupa Şampiyonası'nda bir kez daha mutlu sona ulaşmayı hedefleyen İspanya ise güçlü rakibinin yeni bir sürpriz yapmasını engellemeye çalışacak.
 
E Grubu'nu İsveç'in ardından ikinci sırada bitiren Luis Enrique'nin ekibi, son 16 turunda da 5-3'lük skorla Hırvatistan'ı saf dışı bırakmıştı.

 
İLK 11'LER
 
İsviçre: Sommer, Widmer, Elvedi, Akanji, Rodriguez, Zuber, Zakaria, Freuler, Shaqiri, Embolo, Seferovic

 
İspanya: Simon, Azpilicueta, Pau Torres, Laporte, Alba, Busquets, Koke, Pedri, Sarabia, Ferran Torres, Morata
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al