Sosyal Medya

Kanal 7 Masum Son Bölüm 456.Bölüm İzle 21 Haziran Pazartesi

Kanal 7 Masum Son Bölüm 456.Bölüm İzle 21 Haziran Pazartesi.... Kanal 7'nin her gün yayınlanan dizisi Masum yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen yabancı dizilerden olan Masum'da bugün neler olacak? 456.Bölüm ile Masum 21 Haziran Pazartesi saat 15:20'den itibaren ekranlara geliyor.


 
URVAŞİ’NİN BAŞI DERTTE
 
Masum’da bugün Gora Urvaşi’nin her şeyi bildiğini anlayınca onu öldürmek için harekete geçer. Urvaşi Gora’nın elinden kurtulabilecek mi?

 
456. Bölüm
 
Modi ailesi Mira’nın bebeklerinin isim törenleri için onların evine gider. Urvaşi tesadüfen Gora’nın odasına gider ve onun aslında büyük bir plan peşinde olduğunu anlar. Gora Urvaşi’nin her şeyi öğrendiğini anlayınca adamlarına onu öldürmesi için emir verir. Adamlar Urvaşi’yi bayıltıp gizlice evden çıkarır. Gopi, Urvaşi’nin ortada olmadığını anlayınca onu merak etmeye başlar. Urvaşi kendine geldiğinde esir tutulduğu yerden kaçmayı başarır. Bir tören alanına giden Urvaşi Gora’nın elinden kurtulabilecek mi?

 
Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…
 

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al