Sosyal Medya

Sağlık Turizminin Anahtarı: Estetication

Sağlık Turizminin Anahtarı: Estetication...


 
Bir adam okyanus sahilinde yürüyüş yaparken, denize telaşla bir şeyler atan birine rastlar. Biraz daha yaklaşınca bu kişinin, sahile vurmuş denizyıldızlarını denize attığını fark eder.
“Niçin bu denizyıldızlarını denize atıyorsunuz?” diye sorar. Adam, “Yaşamaları için” yanıtını alır. Bu defa “İyi ama burada binlerce denizyıldızı var. Hepsini atmanıza imkan yok. Sizin bunları atmanız neyi değiştirecek ki?” der.
 
Yerden bir denizyıldızı daha alıp denize atan kişi, “Bak onun için çok şey değişti” karşılığını verir…

 
Estetication ailesi olarak herkesin hayatını değiştiremeyiz, ama yalnızca bir kişi için bile daha iyi yaşamanın anahtarı olmak, öncelikli amacımız. 

 
Sağlık turizmi alanında aracı olarak hizmet veren bir organizasyon firması olarak; kişiye özel, ayrıcalıklı ve güvenilir sağlık hizmeti deneyimi sunuyoruz. 
 
 
Nasıl Temsilci Olabilirim?

 
Estetication, operasyonlarını gerçekleştirirken sağlık ve turizm sektörüne mensup çok sayıda profesyonel ve deneyimli isimle işbirliği yapan bir kuruluş. Ancak kitlelerle iletişim kurarken kapısı işbirliği yapmak isteyen herkese açık. Üstelik hiçbir maddi ya da yasal sorumluluk altına girmeden bunu gerçekleştirebilirsiniz. 

 
Bu işbirliği için sadece internet sitemizde bulunan Estetication ücretsiz üyelik formunu dol-durmanız yeterlidir. Üyeliğiniz sonunda Estetication ile tanıştırdığınız ve bizden hizmet alan her misafir için belirtilen ödeme size iletilir. Böylece hem sağlık arayışında olan hastamız kaliteli ve ucuz hizmet almış olur hem siz iyi bir işbirliği gerçekleştirmiş olursunuz.
 
Acenta Olarak Estetication Ailesine Nasıl Katılabilirim?

 
Bu işbirliği için sadece internet sitemizde bulunan Estetication ücretsiz acentalik formunu doldurmanız, sonrasında karşılıklı yapılacak online sözleşme ile bir kota belirlenmesi beklenir. Acentanin bulunduğu ülke ve şehir baz alınarak standart bir ücret belirlenir ya da gönderilen misafirin operasyon seçimine göre % 20-30 arası komisyon ödemesi yapılır. 

 
Temsilcilik ve Acenta Olmak Arasındaki Fark Nedir?
 
Acentalarımızdan beklenen kota seviyesi temsilcilerimiz icin geçerli değildir. Bunun karşılığında acenta ile temsilci arasında alınan komisyon yüzdesi farklılık gösterir.
 
 
Estetication Hasta Kabul Süreci Nasıl Çalışır?

 
Estetication, havaalanında sizi karşıladıktan, evinize döneceğiniz zamana kadar her anınızı sizin için planlar. Sorunsuz olarak organizasyonun işlemesini sağlar. Tedavinizin ardından ilerleyen zamanlarda da sizinle iletişime geçerek sağlığınızın takipçisi olur. Operasyon ve Türkiye seyahatiniz boyunca her türlü sorunuzun muhatabı ve çözüm merciidir. 
  

 
Türkiye’de sıkça gerçekleştirdiğimiz bir saç ekimi operasyonu üzerinden örneklemek gere-kirse, Estetication’un adım adım çalışma planı:
Hasta, Estetication’a başvurduğunda konsültasyon süreci başlar.
 
Bu süreçte hasta adayına, yaş, kilo, meslek gibi kişisel bilgilerin haricinde, herhangi bir rahatsızlığı olup olmadığı, daha önce herhangi bir operasyon geçirip geçirmediği, alkol ve sigara kullanım durumu, saç dökülmesinin ne zaman başladığı, genetik faktör taşıyıp taşımadığı ve hastanın fotoğrafları istenir.
 
 
Hastaya, kullanılacak tedavi tekniği, daha önce uygulanmış operasyonların öncesi ve sonrası fotoğrafları, operasyonel süreç bilgileri, servisler ve fiyat bilgisi gönderilir. Operasyonu planladığı tarih sorulur.
 
 
Hastanın operasyon tarihi karşılıklı teyit edilince uçak biletleri ve geliş tarihi istenir. Kesin randevusu oluşturulur. Hastaya operasyon tarihi, hastane oteli bilgileri, hava-limanı karşılama bilgileri gönderilir.
 
 
Saç ekimi servis paketlerinde genelde 2 gece konaklama bulunur. Bazı paketlerde 3 gece olarak da verilir. Ancak genelde 2 gece yeterlidir.
 
 
Hastanın gelişi, sabah-öğlen arası olur ise saç ekim operasyonu geldiği gün, gelişi öğleden sonra ise saç ekim operasyonu ertesi gün planlanır.

 
Hasta geldiği gün veya ertesi günü otelinden alınır, hastaneye getirilir. Tahlil ve doktorla yapılan görüşme sonrasında operasyona alınır. Hastalar, operasyona girerken ücretleri peşin olarak alınır.
 
Operasyon ortalama 6-8 saat arasında sürer.

 
Lokal anestezi uygulanır. Hasta ağrı veya acı yaşamaz. İğne fobisi olan kişilere, iğnesiz anestezi uygulanabilir. (Comfort –Inn)
 
Operasyon arasında hastaya 30 dk dinlenme ve yemek molası verilir.
 
 
Operasyon bitiminde hastaya kök hücre tedavisi uygulanır. İlaçları verilir. Taburcu işlemleri yapılır. Ertesi gün geleceği pansuman saati verilir. Oteline bırakılır.

 
Hasta, ertesi gün otelinden belirtilen saatte alınır. Pansuman ve saçının ilk yıkama işlemi yapılır. Operasyon sonrasında yapılması gerekenler anlatılır. Hastanın uçuşu varsa havalimanına yoksa oteline bırakılır. 

 
Hasta gidiş tarihine göre otelinden veya hastaneden alınarak havalimanına bırakılır. 

 
Operasyon sonrası 10’uncu gün, saçlarda kabuk dökümü yapılır. Hastaya bununla ilgili video atılır ve yapacağı işlem tarif edilir. Ardından hastanın fotoğrafları istenir.
 
Sonrasında her iki ayda bir hastadan fotoğraf istenerek sonuçların takibi yapılır. Saçların tamamen çıkması 12-14 ayı bulur.
 
 
Estetication Hangi Alanlarda Hizmet Verir?

 
Öncelikli olarak estetik alanında hizmet veren Estetication, ilerleyen dönemlerde farklı tıbbi operasyonlarda da hizmet vermeye hazırlanmaktadır. Saç ekiminde bütün teknikleri uygu-layabilen Estetication ekibinin kullandığı teknikler şöyle sıralanıyor: 

 
FUE, DHI,CHOI, SAFİR FUE
 
FUE tekniği ile saç ekimi
DHI yöntemi ile saç ekimi (choi yöntemi ile saçı kesmeden)
Kadınlarda saç ekimi
Kaş ekimi
Sakal ekimi
Saç P.R.P
 
Saç mezoterapi
 
Saç ekimi, kaş ekimi, sakal ekimi operasyon süreçleri ve protokolleri aynıdır. 2 gün konakla-ma bu hizmetleri için yeterlidir. Saç P.R.P ve mezoterapisi sadece 40 dakikada uygulanabilen tedavilerdir. Bu dökülme tedavileri için kalma konaklama gerekmez.

 
Estetication’un Uygulayabildiği Estetik Operasyonlar
 
LIPOSUCTION: Genel anestezi uygulanır. Bir gün hastane yatışı vardır. Operasyon süresi bölge sayısına göre değişir. 1-3 saat arası sürer. İz olmaz. 5’nci gün kontrol gerçekleşir. 5’nci gün uçak yolculuğu yapabilir. 6’ncı gün işe başlayabilir. 4 hafta özel korse kullanılır.

 
KARIN GERME: Genel anestezi uygulanır. Bir gün hastane yatışı vardır. Operasyon süresi 2-3 saattir. İz biraz kalabilir. Dikiş vardır. İlk 2 gün ağrı olabilir. 3 gün sonra hasta normal hayatına döner. 4 hafta özel korse giyilir. 5’nci gün kontrol edilir. 6’ncı gün duş alabilir. 7’nci gün uçak yolculuğu yapabilir.
 
BURUN ESTETİĞİ: Genel anestezi uygulanır. Bir gün hastane yatışı vardır. Operasyon süresi 1-2 saattir. Tampon yoktur. 5’nci gün duş alabilir. 6’ncı gün kontrole gider. 7’nci gün uçak yolculuğu yapabilir. 7’nci gün işe başlayabilir. İz oluşmaz.

 
JINEKOMASTİ: Göğüs büyütme, göğüs küçültme işlemleridir. Genel anestezi uygulanır. Bir gün hastanede yatış yapılır. Operasyon süresi 1,5-2 saattir. Çoğunlukla iz olmaz. Bazı du-rumlarda meme başından aşağı ve meme katlanma yerinde hafif kalabilir. 5’nci gün kontrolü vardır. 5’nci gün duş alabilir. 6’ncı gün uçak yolculuğu yapabilir.
 
GÖZ KAPAĞI VE KEPÇE KULAK ESTETİĞİ: Genel veya lokal anestezi olabilir. Bir gün yatış olabilir veya hastane kalış gerekmeyebilir. Operasyon süresi 1-1,5 saat sürer. 5’nci gün dik-işler alınır. 6’ncı gün uçak yolculuğu yapabilir. İz olmaz.

 
YÜZ GERME: Genel anestezi uygulanır. Bir gün hastanede yatış yapılır. Operasyon süresi  2-2,5 saattir. 2’nci gün sargı ve direnler çıkarılır. 6’ncı gün kontrol edilir.

 
GENİTAL ESTETİK, KOL VE BACAK GERME: Genel olarak genel anestezi altında yapılır. Operasyonun çeşidine göre 1 saat ile 4 saat arasında sürebilir. Bir gün hastane yatışı olur, çok ender durumlarda 2 gün olabilir. 5’nci gün kontrol ve dikiş alım süreci gerçekleşir. 6’ncı veya 7’nci gün hastanın ülkesine dönüşü olur. Hastalar 1 hafta sonra işe başlayabilir.
 
MEDİKAL ESTETİK UYGULAMALAR: Medikal estetik uygulamaları 1-2 saat içinde gerçekleştirilen uygulamalardır. Hastane yatışı gerektirmez. Yüze yağ enjeksiyonu, botoks, dolgu uygulamaları (yüz, dudak dolgusu), yüz P.R.P bu operasyonlar arasındadır.

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al