Sosyal Medya

İstanbul Hair Lab - Saç Ekimi

İstanbul Hair Lab - Saç Ekimi.... 14 yıldır müşterilerimize saç ekimi hizmeti vermekteyiz. 11.000'den fazla saç ekimi gerçekleştirdik. Müşterilerimizin% 70'i Avrupa ülkelerinden gelmekte. Saç ekimi operasyonlarımız ACIBADEM GROUP bünyesinde yapılmaktadır. Uluslararası tıbbi standartlara uygun 5 yıldızlı sertifikamız var.


 
İstanbul Hair Lab, Türkiye'nin önde gelen saç ekim kliniğidir. Operasyonlar JCI akreditasyonuna sahip Altunizade Acıbadem Hastanesinde gerçekleştirilmektedir. Uluslararası Ortak Komisyon (JCI), dünya çapında akreditasyon hizmetleri sağlayan ve uluslararası toplumda bakımın kalitesini artırmak için çalışan uluslararası bir ortak komisyondur. Uluslararası sağlık standartlarının uygulanabilirliğini sağlar.
 
DHI SAÇ EKİMİ

 
Direct Hair Implantation (DHI) saç ekimi yöntemi, FUE saç ekiminin farklı ekipman ve tekniklerle uygulanmasıdır. Saç ekiminde mevcut yöntemleri iyileştirmek ve daha etkili sonuçlar elde etmek için çeşitli yöntemler kullanılmaktadır. DHI tekniğinde donör bölgeden alınan saçlar gecikmeden ekilir. Direkt saç ekimi adı verilen bu yöntemde, coi adı verilen özel olarak tasarlanmış kalem şeklinde bir alet kullanılmaktadır.
 
SAPPHIRE FUE SAÇ EKİMİ

 
Sapphire FUE saç ekimi; FUE yöntemi ile saç ekiminin başarısını artırmaya yönelik çalışmaların ardından ortaya çıkan yeni bir uygulama yöntemidir. Sapphire sivri uçlu aletlerle yapılan kanal açma işlemleri, çok daha verimli ve operasyonel bir his sağlar. Diğer saç ekim yöntemlerinde kullanılan çelik aletlere göre; Mikro düzeyde tedavi sağlar ve çok daha az doku hasarı yaratır.
 
KADINLAR İÇİN FUE SAÇ EKİMİ

 
Saç dökülmesi ve dökülmesi hem kadınlarda hem de erkeklerde depresyona yol açan psikolojik rahatsızlıklara neden olur. Bu noktada olumlu sonuçları ve hastaların psikolojisine olumlu etkileri nedeniyle fue safir saç ekimi için mucizevi bir teknik diyebiliriz. Safir uç kullanımı ile minimum doku kaybı ile maksimum başarı elde edilir. İstanbul'da saç laboratuvarı olarak 13 yıllık tecrübemize dayanarak birçok müşterimize FUE tekniği ile saç ekimi gerçekleştirdik. Her mutsuz gün sizin için bir kayıptır, bizimle hayatınıza mutlu bir şekilde başlayın. Ücretsiz saç analizi ve sorularınız için bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.
 
ERKEKLER İÇİN FUE SAÇ EKİMİ

 
Sapphire Fue tekniği ile saç ekimi günümüzde erkekler için en çok tercih edilen ve uygulanan tekniktir. Sapphire FUE saç ekimi; Saç ekiminde FUE yöntemi ile ekimin başarısını artırmaya yönelik çalışmaların ardından ortaya çıkan yeni bir uygulama yöntemidir. Saç dökülmesi ve saç dökülmesi için başarıyla uygulanabilir. Fue tekniği, saçlı bölgeden alınan greftlerin kel bölgeye transferidir. Diğer tekniklerden farklı olarak fue tekniğinde her greft tek tek alınarak kellik olan bölgeye ekilir. Profesyoneller ve uzmanlar tarafından uygulandığında başarı% 100'e yakındır. Sapphire FUE saç ekimi keskinliğini kaybetmediği için doku kaybını minimuma indirmek çok önemlidir. İstanbul Hair Lab olarak 13 yıllık tecrübemize dayanarak birçok erkek müşterimize FUE saç ekimi gerçekleştirdik. Her mutsuz gün sizin için bir kayıptır, bizimle mutlu hayatınıza başlayın. Ücretsiz saç analizi ve sorularınız için bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.
 
FUE BIYIK EKİMİ

 
Erkekler için bıyık, estetik açıdan önemli bir unsurdur. Kalıtsal veya yaralanma ile ilgili nedenlerden dolayı, bölgesel açıklar, düşük yoğunluk veya tamamen yokluk söz konusudur. Bu durumlarda Fue tekniği kullanılarak bıyık ekimi ile kesin tedavi mümkündür. Fue tekniği esas olarak greftlerin taşınmasını içerdiğinden saç ve göğüs kılları donör olarak kullanılabilir. Ekim işlemlerimizde safir uç kullanılarak minimum doku kaybı ile maksimum başarı elde edilmektedir. Tüm bıyık ekimi sorularınız, ücretsiz testler ve ücretsiz ziyaretleriniz için bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.
 
FUE SAKAL EKİMİ

 
Sakal, tarih boyunca farklı kültürlerden erkeklerin sembolü olmuştur. Günümüzde pek çok erkek için estetik açıdan tamamlayıcı bir unsur olarak görülmektedir. Kalıtsal nedenlerle veya yaralanmalarla ilgili olarak, bölgesel kusurlar, düşük yoğunluk veya tamamen devamsızlık söz konusudur. Yüz estetiğinde özellikle yaralanmalarda görülen yara ve lekeler kişiyi psikolojik olarak olumsuz etkiler. Fue tekniği kullanılarak yapılan bir sakal ekimi yukarıdakilerden herhangi birinin tedavisinde kullanılabilir ve nihai pozitif sonuçlar elde edilir. Fue tekniği esas olarak greftlerin taşınmasını içerdiğinden saç ve göğüs kılları donör olarak kullanılabilir. Safir uç, nakil prosedürlerimizde kullanılır ve minimum doku kaybı ile maksimum başarıya ulaşır. Tüm sakal ekimi sorularınız, ücretsiz analiz ve ücretsiz sınavlarınız için bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.
 
FUE KAŞ EKİMİ

 
Bazı durumlarda yaşlanmaya bağlı olarak kaşlar sarkabilir. Diğer durumlarda saçkıran, guatr veya yaralanma gibi hastalıklar nedeniyle büzülme ve akıntı meydana gelir. Bu tür durumlar normal yaşamı etkilemez. Ancak kaşlar yüz estetiği açısından kadın ve erkekler için oldukça önemlidir. Bu bakımdan depresyon dahil pek çok psikolojik rahatsızlığa neden olabilir. Fue tekniği ile kaş ekimi yukarıda anlatılan vakaların kesin tedavisidir. Fue tekniği greftlerin taşınması ile ilgili olduğu için kişinin saçları donör olarak kullanılabilir. Ekim işlemlerimizde safir uç kullanılarak minimum doku kaybı ile maksimum başarı elde edilmektedir. Kaş ekiminde ekilen greft sayısı 400 ile 700 arasında değişebilmektedir. Az sayıdaki greftlerin yanı sıra ekim açısı çok önemlidir. Zorluğu yüksek olan bu işlemler, şirketin uzmanları tarafından uygulanmalıdır. 13 yıllık tecrübemize dayanarak, birçok müşterimiz için kaş ekimini başarıyla gerçekleştirdik. FUE kaş ekimi, ücretsiz analiz ve ücretsiz muayene ile ilgili tüm sorularınız için bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz.
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al