Sosyal Medya

Şahan Gökbakar: Çok şükür felaketi atlattık

Şahan Gökbakar: Çok şükür felaketi atlattık.... Marmaris’te başlayan yangının ilk gününden bu yana alandan canlı yayınlar yapan ve bölgeye yardım talep eden Şahan Gökbakar, orman yangınının söndürülme işleminin başarıyla gerçekleştiğini açıkladı. Ünlü oyuncu müjdeli haberi, “Çok şükür, felaketti atlattık” sözleriyle duyurdu.


 
MUĞLA’nın Marmaris ilçesindeki yangınların çıktığı ilk günden beri ekiplere destek veren Şahan Gökbakar, bölgedeki son durumu anlattı. Yangını söndürme işleminin başarıyla gerçekleştiğini ifade eden ünlü oyuncu sosyal medyada yaptığı canlı yayında şu ifadeleri kullandı:
 
“Çok şükür, felaketi atlattık sayılır. Kalbimiz, aklımız yangının devam ettiği yerlerde.Donanmamızın çıkarma gemisi var. Onlar da gözcülük yaptılar, nöbete durdular. Yeşili tutabildiğimiz kadar tutmaya çalıştık. Bu ana kadar verdiğiniz destekten dolayı hepinize minnettarım. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamayız. ”

 
Yılmaz’ın çiftliği yardım üssü
 
Gökbakar, sanatçı dostu Yılmaz Erdoğan’ın Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan çiftliğini yardım üssü olarak kullandığını da sözlerine ekledi:

 
“Orada yardımlar toplanıyor ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Onunla da irtibat kurabilirsiniz. Yılmaz da bu ülkenin yetiştirdiği çok değerli insanlardan biri. O da elini taşın altına koydu.”
 
Kaynak: Hürriyet

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al