Sosyal Medya

Sedat Peker'in Bahsettiği Defne Kim?

Sedat Peker'in Twitter hesabından paylaştığı ve defne hanım diye bahsettiği defne kim?


 
Günlerdir Türkiye kamuoyunu meşgul eden ve yayınladığı videolaar ve paylaştığı twitlerde Türkiye'nin bir anda en çok takip edilen ismi haline gelen mafya lideri Sedat Peker'in son twitinde bahsettiği defne kim? defne hanım diye bahsettiği kadının evinde kalp krizi geçiren kim ? bu sorular sosyal medyanın en çok aranan konuları oldu. 

Sedat Peker ne paylaştı?

Daha önce de söylemiştim. Havlamasını bilmeyen it, eve kurt çağırır diye. Hiçbir zaman suçlanmadığım bir olayı böyle gündem yaparsanız öyle bir şey yaparım ki, ben de Defne hanımın evinde kimin kalp krizi geçirdiğini anlatmaya başlarım. Şansınızı zorlamayın!sedat Peker'in Twitter Takipçilerinin

2 YENİ TWİT DAHA ATTI!

Mafya lideri ve organize suç örgütü lideri olarak aranan Sedat Peker Twitter'da 2 yeni gönderi daha paylaştı!

"Namussuzluk yapmayın, namussuzluk yapmayın. Benim anlatacaklarım dergilerde yazan gibi de olmaz, tüm detaylarıyla anlatırım. Namussuzluk yapmayın, adam gibi savaşın. Ben şehadet gömleğini giydim. Bundan sonrası ALLAH KERİM. LA GALİBE İLLALLAH!"

"Adam gibi savaşırsanız, mert bir düşmanla karşılaşacaksınız. Eğer şeytanlaşırsanız, dünyadaki en büyük şeytanla karşılaşacaksınız." sözlerini kullanan Peker'in tehditleri devam ediyor.

Paylaşımında Bahsettiği defne kim?
 

 
En çok sorulan soru olan bu konuda aynı paylaşımın altında yapılan yorumlarda bu kişinin Defne Joy Foster veya Defne Samyeli olduğu iddia edildi.
 
 

DEFNE SAMYELİ'NDEN CEVAP GELDİ!

Twitter'dan Peker'in paylaşımı hakkında açıklamalarda bulunan Defne Samyeli "Ben o "Defne Hanım" değilim. Ama görüyorum ki gündemde benmişim gibi bir algı oluşmuş, ya da yaratılmış. Son dönemin en popüler tweet'lerinin yazarı Sedat Peker, bunlardan birinden bahsettiği 'Defne Hanım'ın soyadını da bahşederse, başta ben olmak üzere diğer kadın, anne, kız çocuğu Defne'ler durduk yere zan altında kalmazi iftiraya uğramaz." diye yazdı.

Samyeli'nin Tweet'leri şu şekilde devam etti:

"Yayınlarında sık sık Allah'a sığınan, karısının anneliğine, kızının gözyaşının kutsallığına, Kuran'ın iftira ile ilgili hükümlerine ve de 'kul hakkına atıfta bulunan Sedat Peker, bu konularla ilgili sadece kendi ve ailesinin Allah katında imtiyazlı olduğunu düşünmüyordur sanırım."
 

"Bir kul, bir birey, bir kadın, bir anne, bir kızkardeş ve bir kız çocuğu olarak kendisin hemen bu muğlak açıklamasını netleştirmeye davet ediyorum. Açıklasın, kimmiş o Defne Hanım? Evinde kim kalp krizi geçirmiş? Açıklayacaktır mutlaka, çünkü şerefli olmak, topraklarımızda pek anlam yüklenen erkek gibi olmak bunu gerektirir."

SEDAT PEKER'DEN SAMYELİ AÇIKLAMASI!

Samyeli'nin açıklamaları sonrasında Sedat Peker'den yeni bir Tweet geldi. Peker bahse konu olan Defne Hanım'ın Defne Samyeli olmadığı belirterek "Defne Samyeli hanımın tweetini gördüm. Bahse konu olan kişi kendisi değildir. Ben kendisini kastetmedim. Ancak yine de kendisinden özür dilerim, hem de tüm kalbimle özür dilerim."

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?

 
Annesi Türk, babası Amerikalı olan Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979 yılında İncirlik’te doğdu. Ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulunda okudu.

 
İlk olarak Kral Tv DJ’yi olarak karşımıza çıktı. Daha sonra televizyonda çeşitli programların sunuculuğunu yaptı ve dizilerde oynadı.Haziran 2008’de Assos’ta Görüntü Yönetmeni İlker Yasin Solmaz ile evlendi. 13 Haziran 2009 tarihinde bu evlilikten Can Kılıç adını verdiği oğlu dünyaya geldi.
 
2 Şubat 2011 tarihinde İstanbul Caddebostan’da Yazar Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Halit Altan’ın evinde öldü. Son olarak Acun Ilıcalı’nın sunup, yapımını üstlendiği Yok Böyle Dans adlı programda yarışmacı olarak katılmıştı.Defne Joy Foster (Solmaz),‘Joy-Inn Butik’ otelinin de sahibiydi.

 

DEFNE SAMYELİ KİMDİR?

Spiker, Sunucu, Oyuncu ve Köşe Yazarı Defne Samyeli, 17 Mart 1972 tarihinde İstanbul’da Kasımpaşa Deniz Hastanesi’nde dünyaya geldi. Aslen Malatya’lı olan Samyeli’nin annesi Sendegül Samyeli babası Haluk Samyeli’dir. Defne Samyeli’nin Amiral olan babası Haluk Samyeli Defne Samyeli 13 yaşındayken vefat etti.
 
Defne Samyeli, henüz çocukken TRT İstanbul Rasyosu’nun çocuk kadrosuna girdi. Nişantaşı Anadolu Lisesi’ni üçüncülükle bitirdi.

 
Boğaziçi Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü’ne girdi ancak iş hayatının yoğunluğu nedeniyle devam edemedi. Yıllar sonra yatay geçiş yaptığı İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu.
 
24 Nisan 1991 tarihinde katıldığı Magic Box’ın ya da sonraki adıyla İnter Star’ın güzellik yarışmasında “Türkiye üçüncü güzeli” oldu. Ardından Senegal’deki Avrupa Güzellik Yarışması’nda dördüncü oldu. Yarışmanın birincisi elendikten sonra Defne Samyeli üçüncülük tacını giydi.

 
İnter Star ekranlarında “Youngstar Galaxy” adlı bir gençlik programı, ardından “Salı Pazarı” adlı program ile sunuculuk yapmaya başladı. 1991 yılında Magic Box kanalında Ümit Aktan ile birlikte sunduğu sabah programı “İyi Günler Türkiye” ile popülerliği arttı.
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al