Sosyal Medya

Acemi Anneler(Anneler) 153.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 26 Mayıs Çarşamba

Acemi Anneler(Anneler) 153.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 26 Mayıs Çarşamba.... Acemi Anneler Son Bölüm Tek Parça Full İzle... TRT1'in sevilerek izlenen dizisi Acemi Anneler hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Meraklandıran yeni bölümleri ilgi ile izlenen dizide neler yaşanacak merak ediliyor. Saatler 17:00'i gösterdiğinde yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına geçen Acemi Anneler 26 Mayıs Çarşamba 153.Bölümü ile TRT1'de yayınlanıyor.


 

 

Cenk Hayat’a evlenme teklif eder. Ancak Hayat, kabul etmeyi çok istese de bu teklife evet diyemez. Çünkü bunca kalp kırıklığı varken kimsenin mutsuzluğu üstüne yuva kurmayı istemiyordur. Cenk, ise bu evliliğe herkesi ikna edeceğine dair Hayat’a söz verir. Ama Aliye, Hayat’ı Cenk’ten uzak tutmak ve bir düzen kurmasını sağlamak için onu başkası ile evlendirme niyetindedir. Aysun’un planı ile karısının ve kızının Beyza’nın evinde saklandığını öğrenen Demir, Beyza’yı takip eder ve evin yerini öğrenir. Ortalığın karışması an meselesidir artık. Sultan’dan ya oğlun ya ben diyerek bir tercih yapmasını isteyen Osman, işi Sultan’ı zorla götürmeye vardırınca ortalık iyice gerilir. Orhan’ın abisinden kalma vergi borcu yüzünden eve haciz gelmiş ancak Kainat, kendisine aile olan Orhan, Sevda ve çocuklar için borcu ödemiştir.


 

ACEMİ ANNELER 153.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al